4 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Doina Pană (PSD): Semnaţi pentru bunăstarea românilor. Pentru binele copiilor și nepoților noștri!

Deputatul PSD Doina Pană îşi invită prietenii să semneze „Pactul pentru bunăstarea românilor”. Iniţiat de premierul Viorica Dăncilă – prima, de altfel, care a semnat petiţia – Pactul se doreşte „o garanție politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare”.

„Dragi prieteni, haideți să semnăm și să distribuim cu toții! 
Să-i obligăm pe toți decidenții viitori să ia măsuri pentru binele copiilor și nepoților noștri: pentru creșterea bunăstării românilor!”

Sunt cuvintele deputtului Doina Pană din Bistriţa care susţine, astfel, Pactul naţional pentru Bunăstarea Românilor.

Peste 1800 de semnături au fost înregistrate în cele patru zile de la lansarea acestuia. Cei mai mulţi susţinători par să fie craiovenii (257 de semnături), urmaţi de bucureşteni (168).

Din Bistriţa, au semnat deocamdată doar 11 persoane.

Având în vedere istoricul și practica guvernelor de dreapta de a tăia veniturile românilor și ținând cont de afirmațiile din ce în ce mai dese ale unor lideri politici care anunță că vor impune din nou măsuri de austeritate și regres social, propun partidelor parlamentare semnarea unui pact politic„, îşi argumentează Viorica Dăncilă acest demers.

Pactul pentru bunăstarea românilor trebuie să fie garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare. Bunăstarea socială e cel mai simplu și clar obiectiv în jurul căruia se pot aduna partidele din România.

Sunt prima care semnează acest pact, având credința că România trebuie să-și onoreze obligația de bază către cetățeni, aceea de a le asigura bunăstarea și un trai decent.

Îmi asum în fața dumneavoastră acest lucru și aștept de la toți cei care vin și cer voturi să dea dovadă de același curaj al asumării, astfel încât, oricine ar ajunge la guvernare, măsurile de sprijin să fie continuate iar românii să nu mai fie niciodată sacrificați...”, mai precizează preşedintele PSD.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: