8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

FII REPORTER: Groapă de gunoi pe un câmp la Sigmir, aproape de case locuite

Un cetățean a trimis redacției Bistrițeanul.ro fotografii din localitatea Sigmir, unde s-a format ilegal o groapă de gunoi care este alimentată în continuare cu… Camionetele.

Amenzile usturătoare și măsurile luate de autorități pentru cei care depozitează deșeuri de orice fel în natură nu îi sperie pe cei care au această practică nesănătoasă.

În Sigmir, pe strada Forestierului, se formează o groapă de gunoi de dimensiuni medii, iar locul este „alimentat” cu alte încărcături de camionete care aduc gunoi.

„Deșeuri aduse cu camionete în localitatea Sigmir, strada Forestierului, unde se termină casele, pe partea dreaptă. Nimeni nu face nimic, deșeuri de aduc în continuare”, a transmis cititorul pentru Bistrițeanul.ro.

ADI Deșeuri a anunțat în urmă cu două zile că au găsit o persoană care avea această practică în Viile Tecii. Bărbatul în cauză a fost amendat cu 10.000 de lei. Mai multe despre subiect:

O factură i-a venit de hac! Un bărbat din Viile Tecii a fost prins că s-a descotorosit de gunoaie în natură

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: