12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FII REPORTER: Groapă de gunoi pe un câmp la Sigmir, aproape de case locuite

Un cetățean a trimis redacției Bistrițeanul.ro fotografii din localitatea Sigmir, unde s-a format ilegal o groapă de gunoi care este alimentată în continuare cu… Camionetele.

Amenzile usturătoare și măsurile luate de autorități pentru cei care depozitează deșeuri de orice fel în natură nu îi sperie pe cei care au această practică nesănătoasă.

În Sigmir, pe strada Forestierului, se formează o groapă de gunoi de dimensiuni medii, iar locul este „alimentat” cu alte încărcături de camionete care aduc gunoi.

„Deșeuri aduse cu camionete în localitatea Sigmir, strada Forestierului, unde se termină casele, pe partea dreaptă. Nimeni nu face nimic, deșeuri de aduc în continuare”, a transmis cititorul pentru Bistrițeanul.ro.

ADI Deșeuri a anunțat în urmă cu două zile că au găsit o persoană care avea această practică în Viile Tecii. Bărbatul în cauză a fost amendat cu 10.000 de lei. Mai multe despre subiect:

O factură i-a venit de hac! Un bărbat din Viile Tecii a fost prins că s-a descotorosit de gunoaie în natură

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!