14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

FII REPORTER: Groapă de gunoi pe un câmp la Sigmir, aproape de case locuite

Un cetățean a trimis redacției Bistrițeanul.ro fotografii din localitatea Sigmir, unde s-a format ilegal o groapă de gunoi care este alimentată în continuare cu… Camionetele.

Amenzile usturătoare și măsurile luate de autorități pentru cei care depozitează deșeuri de orice fel în natură nu îi sperie pe cei care au această practică nesănătoasă.

În Sigmir, pe strada Forestierului, se formează o groapă de gunoi de dimensiuni medii, iar locul este „alimentat” cu alte încărcături de camionete care aduc gunoi.

„Deșeuri aduse cu camionete în localitatea Sigmir, strada Forestierului, unde se termină casele, pe partea dreaptă. Nimeni nu face nimic, deșeuri de aduc în continuare”, a transmis cititorul pentru Bistrițeanul.ro.

ADI Deșeuri a anunțat în urmă cu două zile că au găsit o persoană care avea această practică în Viile Tecii. Bărbatul în cauză a fost amendat cu 10.000 de lei. Mai multe despre subiect:

O factură i-a venit de hac! Un bărbat din Viile Tecii a fost prins că s-a descotorosit de gunoaie în natură

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!