17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO: CADEEEE tencuiala de pe o casă de lângă Sugălete

Pietonii care circulă pe strada Dornei trebuie să fie extrem de vigilenți în apropierea zonei Sugălete. Tencuiala a început să cadă de pe o casă din Centrul Vechi. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, deși zona e des frecventată de cei ce vor să-și scoată bani de la bancomat.

A-nceput de azi să cadă…câte-un pic de tencuială!

Numai o minune a făcut ca azi să nu se întâmple o tragedie în Centrul Istoric al Bistriței.

De pe casa aflată la trecerea de pietoni de lângă Sugălete a început să cadă tencuială. Zona este des frecvetată de pietoni, și mai ales de cei care doresc să-și scoată bani de la bancomat, la parterul clădirii fiind o bancă ce are un bancomat EXACT lângă locul unde acum cade tencuiala.

Cetățenii au sesizat rapid, așa că Poliția Locală a intervenit și a delimitat zona, forțând astfel pietonii să iasă în stradă.

Reabilitarea clădirilor din centrul vechi al Bistriței a fost dintotdeauna o problemă. Vechea administrație a promis chiar și scutiri de la taxe și impozite celor ce își reabilitează casele din Centrul Vechi. Doar că, prea puțini se încumetă la a face astfel de investiții, fiind extrem de costisitor și foarte greu de găsit firme care să lucreze ”pe stilul vechi” al clădirilor.

Pe tema clădirilor care se prăbușesc și a costurilor uriașe pentru reabilitare puteți reciti în materialele de mai jos:

FOTO: La doi pași de Primăria Bistrița, casele din centrul vechi cad una câte una

FOTO: A-nceput din nou să cadă… câte-o cărămidă-n stradă!

INADMISIBIL! Viețile bistrițenilor „costă”… două pancarte minuscule!

FOTO/VIDEO: S-au auzit două bubuituri, și apoi casa s-a dărâmat! 9 persoane afectate!

BISTRIȚA: Reabilitarea unei fațade din Centrul Vechi, o misiune aproape imposibilă!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.