6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO – Chef în pandemie! Membrii PMP și PNL au sărbătorit noul viceprimar al comunei Rodna

Fostul viceprimar al comunei Rodna a mai câștigat un mandat. Așa că liberalii și membrii PMP au decis să sărbătorească această reușită, la o cabană din comună. Au dansat, s-au distrat… iar poliția i-a amendat.

Miercuri, la Rodna, a fost ales noul viceprimar al comunei. La un vot diferență, fostul viceprimar, Iosif Partene, a mai adjudecat un mandat.

Dacă la nivelul județului, pentru o funcție în conducerea CJ BN, PMP a dat mâna cu PSD, la Rodna, unde primarul e social democrat, PMP s-a aliat cu PNL.

Așa se face că, pentru a-și sărbători reușita – încă un mandat de viceprimar PMP – s-a dat chef într-o cabană din Rodna, aseară. La chef au participat și membrii PMP, dar și liberali. Noua consilieră a primarului Turc, a întreținut atmosfera, dansând cu noul viceprimar.

Mega chef pe timp de pandemie! Deși aflată în scenariu galben, la Pensiunea Floare de colț din Rodna, s-a dat chef cu ocazia instalării viceprimarului Partene Iosif. La chef au participat și președintele PMP BN, Ionuț Simionca, precum și proaspăta consilieră personală a domnului Turc, Adeline Cozma, care e și consilieră locală la Rodna. Pe ritm de dans pandemic, au chefuit, alături de alți consilieri locali din Rodna. Sperăm că poliția o să-i identifice pe toți și o să facă publică lista cu aceste personalități care, pe noi, oamenii de rând ne țin în case, cu măsuri drastice, iar în schimb, ei….” a fost mesajul transmis pe adresa redacției Bistrițeanul.ro, care însoțea imaginile din timpul chefului.

Conform informațiilor obținute de reporteri, polițiștii au aflat și ei despre chef și au intervenit la cabana respectivă. Au fost identificate 20 de persoane care participau și s-au aplicat 30 de amenzi.

„Ieri seară, polițiștii Secției 7 Politie Rurală Sângeorz-Băi, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Bistrița Năsăud, au efectuat un control la o societate comercială de pe raza localității Valea Vinului. Forțele de ordine au constatat faptul că mai multe persoane participă la un eveniment privat, care nu respectă măsurile de prevenire a răspândirii virusului Sars-CoV 2. Astfel, au fost legitimate 17 persoane și au fost aplicate un număr de 34 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 12.000 de lei, evenimentul fiind întrerupt”  transmit reprezentanții IPJ BN.

UPDATE

Reacția liberalilor și a PMP-iștilor acuzați că au fost la chef în pandemie o puteți citi aici:

PMP-iștii și liberalii se jură că nu ei au fost la cheful din Rodna!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: