-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

FOTO: Cum arată mâncarea pacienților din Spitalul Județean Bistrița, după ce alocația de hrană a fost majorată

Managerul Spitalului Județean din Bistrița – Gabriel Lazany – a promis că mâncarea pacienților din spital se va îmbunătăți, după 10 mai. S-a ținut de cuvânt:

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, anunța la sfârșitul lunii aprilie că, începând din data de 10 mai, pacienții care ajung în unitatea medicală vor primi mâncare mai bună.

Alocația de hrană a bolnavilor a fost majorată de Consiliul de Administrație. Aceasta a ajuns de la 11 lei – la 20 de lei în prezent.

Fondurile necesare au provenit din testările PCR contra cost, pe care cei de la Spitalul Județean de Urgență le-au derulat.

Nu vrem să ne oprim aici. Dimpotrivă, sperăm să creștem și mai mult alocația pentru hrană a bolnavilor din Spitalul Județean de Urgență. De câteva zile abia am început să le oferim mâncare pacienților de 20 de lei. Așteptăm chestionarele de satisfacție, să vedem dacă le și place… Am reușit astăzi să le oferim ficăței, și – de două ori pe săptămână – se va servi pește. Azi a fost păstrăv… Cei care nu au restricții la mâncare și nu trebuie să respecte un regim alimentar strict, vor primi și desert…”, ne-a explicat Gabriel Lazany.

Managerul instituției a confirmat că în acest an speră să înființeze și Asociația Spitalului Județean. Prin intermediul acesteia – și bistrițenii, dar și firmele din oraș vor putea da o mână de ajutor, direcționând o parte din profit pentru mâncarea pacienților.   

Așa cum au promis, cei din Spitalul Județean pot oferi acum pacienților și supă, dar și un desert. În meniu a fost inclus și unt, păstrăv sau fructe:

Iată cum arată acum hrana pacienților de astăzi, în Spitalul Județean de Urgență Bistrița:

Alte detalii referitoare la acest subiect puteți reciti accesând linkurile de mai jos: 

VIDEO: Bistrițenii și firmele din oraș ar putea contribui la hrana bolnavilor din Spitalul Județean

Mâncare mai bună la spital! Banii făcuți cu testările Covid merg pe hrană

Supă și desert, în curând în meniul bolnavilor internați la Spitalul Județean de Urgență

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nopoi doara nu se duc la spital la ” ingrasat ” … ! Mofturosii si sclifosatzii carora nu le plac mancarurile de spital, n-au decat sa stea si sa ” crape ” … acasa .Ni tu ma, dupa ce ca acolo dorm, mananca , au asistenta medicala si se trateaza pe banii publici, mai au ” loc ” si de mofturi ?! Si io am fos in spital, dar n-am facut atatea tarantele …

    • Sunteți sub toată critica, nu vă supărați. Vreți să fiți simpatic/ă cu stilul acesta de a comenta? Nu reușiți, nu sunteți nici corect ßi nici măcar decent în ceea ce spuneți şi cum spuneți. Cred că nu ați stat prea mult prin spital cu probleme de sănătate,
      nici nu vă doresc acest lucru. Dacă vreți umor, mergeți la iUmor!

    • Pai dara ca face mofturi femeia și are dreptate ca doar nu plătește degeaba spitalizarea ca să mance halbe ca la porci .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...