23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

FOTO: Cum arată mâncarea pacienților din Spitalul Județean Bistrița, după ce alocația de hrană a fost majorată

Managerul Spitalului Județean din Bistrița – Gabriel Lazany – a promis că mâncarea pacienților din spital se va îmbunătăți, după 10 mai. S-a ținut de cuvânt:

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, anunța la sfârșitul lunii aprilie că, începând din data de 10 mai, pacienții care ajung în unitatea medicală vor primi mâncare mai bună.

Alocația de hrană a bolnavilor a fost majorată de Consiliul de Administrație. Aceasta a ajuns de la 11 lei – la 20 de lei în prezent.

Fondurile necesare au provenit din testările PCR contra cost, pe care cei de la Spitalul Județean de Urgență le-au derulat.

Nu vrem să ne oprim aici. Dimpotrivă, sperăm să creștem și mai mult alocația pentru hrană a bolnavilor din Spitalul Județean de Urgență. De câteva zile abia am început să le oferim mâncare pacienților de 20 de lei. Așteptăm chestionarele de satisfacție, să vedem dacă le și place… Am reușit astăzi să le oferim ficăței, și – de două ori pe săptămână – se va servi pește. Azi a fost păstrăv… Cei care nu au restricții la mâncare și nu trebuie să respecte un regim alimentar strict, vor primi și desert…”, ne-a explicat Gabriel Lazany.

Managerul instituției a confirmat că în acest an speră să înființeze și Asociația Spitalului Județean. Prin intermediul acesteia – și bistrițenii, dar și firmele din oraș vor putea da o mână de ajutor, direcționând o parte din profit pentru mâncarea pacienților.   

Așa cum au promis, cei din Spitalul Județean pot oferi acum pacienților și supă, dar și un desert. În meniu a fost inclus și unt, păstrăv sau fructe:

Iată cum arată acum hrana pacienților de astăzi, în Spitalul Județean de Urgență Bistrița:

Alte detalii referitoare la acest subiect puteți reciti accesând linkurile de mai jos: 

VIDEO: Bistrițenii și firmele din oraș ar putea contribui la hrana bolnavilor din Spitalul Județean

Mâncare mai bună la spital! Banii făcuți cu testările Covid merg pe hrană

Supă și desert, în curând în meniul bolnavilor internați la Spitalul Județean de Urgență

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nopoi doara nu se duc la spital la ” ingrasat ” … ! Mofturosii si sclifosatzii carora nu le plac mancarurile de spital, n-au decat sa stea si sa ” crape ” … acasa .Ni tu ma, dupa ce ca acolo dorm, mananca , au asistenta medicala si se trateaza pe banii publici, mai au ” loc ” si de mofturi ?! Si io am fos in spital, dar n-am facut atatea tarantele …

    • Sunteți sub toată critica, nu vă supărați. Vreți să fiți simpatic/ă cu stilul acesta de a comenta? Nu reușiți, nu sunteți nici corect ßi nici măcar decent în ceea ce spuneți şi cum spuneți. Cred că nu ați stat prea mult prin spital cu probleme de sănătate,
      nici nu vă doresc acest lucru. Dacă vreți umor, mergeți la iUmor!

    • Pai dara ca face mofturi femeia și are dreptate ca doar nu plătește degeaba spitalizarea ca să mance halbe ca la porci .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: