-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

„Între Revoluții”, cel mai recent film al lui Vlad Petri, în curând în cinematografele din România!

Cel mai recent film al regizorului bistrițean Vlad Petri – Între revoluții / Between Revolutions – a avut parte de o vară plină de festivaluri. În weekend a fost prezentat la Boston, la Camden International Film Festival. Vlad Petri a participat și la o conferință pe tema intersecțiilor artistice cu documentele de arhivă.

Cel mai recent film realizat de Vlad Petri s-a bucurat și de o proiecție în Statele Unite, la cinematograful Strand Theatre, Rockland.

Între Revoluții a fost selectat și între documentarele nominalizate la European Film Awards.

Săptămâna trecută, filmul a fost proiectat la Festivalul de Teatru din Piatra Neamț.

În zilele următoare, documentarul lui Vlad Petri va fi prezentat și publicului din Lituania. Acesta a fost inclus în Festivalul de Film Documentar Vilnius (VDFF). În cadrul acestui festival, se desfășoară și conferința „Personal Perspective and Essay Form in Non-Actual Cinema and Art”. Evenimentul reunește 32 de participanți din 14 țări și va analiza una dintre cele mai stringente tendințe ale artei contemporane cinematografia documentarp: dimensiunea „personală și emoțională”.

Conferința va fi completată de cele două proiecții cinematografice programate:

  • The Super8 Years (2022) regizat de Annie Ernaux & David Ernaux-Briot
  • Between Revolutions (2023) de Vlad Petri.

Documentarul va fi difuzat și în cinematografele din România, începând din 3 noiembrie. Detalii despre documentarul lui Vlad Petri puteți reciti accesând linkurile de mai jos: 

Documentarul „Între revoluții”, regizat de Vlad Petri, a făcut furori la festivalul internațional CPH-DOX Copenhaga

Filmul lui Vlad Petri, Between Revolutions / Între revoluții, distins la Berlin cu premiul Federației Internaționale a Criticilor de Film!

„Între revoluții”, filmul regizorului bistrițean Vlad Petri, în premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.