7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

„Între Revoluții”, cel mai recent film al lui Vlad Petri, în curând în cinematografele din România!

Cel mai recent film al regizorului bistrițean Vlad Petri – Între revoluții / Between Revolutions – a avut parte de o vară plină de festivaluri. În weekend a fost prezentat la Boston, la Camden International Film Festival. Vlad Petri a participat și la o conferință pe tema intersecțiilor artistice cu documentele de arhivă.

Cel mai recent film realizat de Vlad Petri s-a bucurat și de o proiecție în Statele Unite, la cinematograful Strand Theatre, Rockland.

Între Revoluții a fost selectat și între documentarele nominalizate la European Film Awards.

Săptămâna trecută, filmul a fost proiectat la Festivalul de Teatru din Piatra Neamț.

În zilele următoare, documentarul lui Vlad Petri va fi prezentat și publicului din Lituania. Acesta a fost inclus în Festivalul de Film Documentar Vilnius (VDFF). În cadrul acestui festival, se desfășoară și conferința „Personal Perspective and Essay Form in Non-Actual Cinema and Art”. Evenimentul reunește 32 de participanți din 14 țări și va analiza una dintre cele mai stringente tendințe ale artei contemporane cinematografia documentarp: dimensiunea „personală și emoțională”.

Conferința va fi completată de cele două proiecții cinematografice programate:

  • The Super8 Years (2022) regizat de Annie Ernaux & David Ernaux-Briot
  • Between Revolutions (2023) de Vlad Petri.

Documentarul va fi difuzat și în cinematografele din România, începând din 3 noiembrie. Detalii despre documentarul lui Vlad Petri puteți reciti accesând linkurile de mai jos: 

Documentarul „Între revoluții”, regizat de Vlad Petri, a făcut furori la festivalul internațional CPH-DOX Copenhaga

Filmul lui Vlad Petri, Between Revolutions / Între revoluții, distins la Berlin cu premiul Federației Internaționale a Criticilor de Film!

„Între revoluții”, filmul regizorului bistrițean Vlad Petri, în premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.