7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Mihai Ban și Călin Cămărășan au finalizat cursa din Deșertul Sahara: ”A fost o experiență extraordinară!”

S-a încheiat Fenix Rally 2023. Mihai Ban și Călin Cămărășan au finalizat cursa pe locul P10. ”A fost o experiență extraordinară pentru noi!” au transmis aceștia.

În 14 martie începea Fenix Rally 2023. Județul nostru l-a avut ca reprezentant pe Mihai Ban, de această dată în postura de copilot.

Mihai Ban, din nou în deșert, dar în Tunisia: „Mi-a fost dor!”

Zilele au trecut, iar probele zilnice au fost cu provocări:

  • furtuni de nisip
  • probleme tehnice
  • greșeli de navigație

Dar, Mihai Ban și pilotul Călin Cămărășan au reușit să treacă linia de final.

Am încheiat cursa Fenix Rally! După 1.700 de km de dune de nisip, am terminat pe locul P10. A fost o experiență extraordinară pentru noi.

Deșertul Sahara e ….un altfel de animal!” au transmis aceștia.

Imagini din timpul copmetiției:

151451151451Fenix Rally 2023

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.