19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Molozul de pe Zefirului rămâne acolo! Polițiștii locali, mulțumiți cu promisiuni

O imagine dezolantă e pe strada Zefirului, acolo unde zac, pe spațiul verde, mormane de moloz. Firma responsabilă a fost amendată cu 100 de lei. Iar polițiștii locali au apreciat că și-au plătit datoria și i-au lăsat în pace, pe baza unor promisiuni.

La începutul săptămânii trecute, Bistrițeanul.ro vă prezenta „povestea” molozului aruncat pe spațiul verde, de pe Zefirului. Conform declarațiilor polițiștilor, la vremea respectivă, firma responsabilă ar fi fost amendată cu 100 de lei. Și li s-a impus curățarea zonei în termen de cinci zile.

Reporterii au reluat legătura cu polițiștii locali, pentru a vedea ce s-a întâmplat și dacă firma s-a conformat. Stupoare! S-a schimbat schimbarea și polițiștii locali s-au mulțumit cu promisiuni.

„Firma responsabilă a fost amendată cu 200 de lei, cu posibilitatea de a achita jumătate din valoare, în termen de 15 zile. Și au și achitat-o! Acuma, ideea e că acolo nu e domeniu public. E proprietate privată, e organizare de șantier. Lucrările acum sunt sistate, dar se vor relua. Deci acum nu e nimeni acolo care să se ocupe. Deci nu putem lua măsuri mai aspre. Singurul lucru pentru care îi putem sancționa e modul de depozitare necorespunzător. Dar ne-au promis că pe când vor relua lucrările, vor lua legătura cu cei de la Supercom să le un container pentru acest tip de deșeu și o să le transporte de acolo”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Ovidiu Gabrian, șef adjunct al Poliției Locale Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...