7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Molozul de pe Zefirului rămâne acolo! Polițiștii locali, mulțumiți cu promisiuni

O imagine dezolantă e pe strada Zefirului, acolo unde zac, pe spațiul verde, mormane de moloz. Firma responsabilă a fost amendată cu 100 de lei. Iar polițiștii locali au apreciat că și-au plătit datoria și i-au lăsat în pace, pe baza unor promisiuni.

La începutul săptămânii trecute, Bistrițeanul.ro vă prezenta „povestea” molozului aruncat pe spațiul verde, de pe Zefirului. Conform declarațiilor polițiștilor, la vremea respectivă, firma responsabilă ar fi fost amendată cu 100 de lei. Și li s-a impus curățarea zonei în termen de cinci zile.

Reporterii au reluat legătura cu polițiștii locali, pentru a vedea ce s-a întâmplat și dacă firma s-a conformat. Stupoare! S-a schimbat schimbarea și polițiștii locali s-au mulțumit cu promisiuni.

„Firma responsabilă a fost amendată cu 200 de lei, cu posibilitatea de a achita jumătate din valoare, în termen de 15 zile. Și au și achitat-o! Acuma, ideea e că acolo nu e domeniu public. E proprietate privată, e organizare de șantier. Lucrările acum sunt sistate, dar se vor relua. Deci acum nu e nimeni acolo care să se ocupe. Deci nu putem lua măsuri mai aspre. Singurul lucru pentru care îi putem sancționa e modul de depozitare necorespunzător. Dar ne-au promis că pe când vor relua lucrările, vor lua legătura cu cei de la Supercom să le un container pentru acest tip de deșeu și o să le transporte de acolo”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Ovidiu Gabrian, șef adjunct al Poliției Locale Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.