13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO – A început montarea celor 200 de stâlpi ce vor susține structura noii clădiri a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița

Munca este în toi pe șantierul din zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița. A început montarea celor 200 de stâlpi ce vor susține structura noii clădiri.

Se lucrează de zor la noua clădire a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Pe șantier a început montarea celor 200 de stâlpi ce vor susține construcția.

„A început montarea celor aproximativ 200 stâlpi din structura noii clădiri a Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița. Partea cea mai grea a trecut. Partea de subsolul 1 și subsolul 2 e finalizată!”, a anunțat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

Managerul spitalului a explicat că înălțimea construcției va fi dublă față de cât se vede.

Avem deja stâlpi montați. Urmează faza de cimentare, de montare a grinzilor de legătură… Ceea ce se vede e doar o parte. Pe când vom ajunge cu lucrările la nivelul acestor stâlpi, vom mai pune încă un stâlp deasupra”, a explicat Gabriel Lazany.

Ce spune inginerul șef despre stadiul lucrărilor, vedeți în video de mai jos:


Despre noul corp al Spitalului Clinic de Urgență Bistrița – mai jos:

SPECTACULOS! Cum va arăta noul corp de clădire cu pasarele suspendate ce se pregătește la Spitalul Județean:

FOTO/VIDEO: 20 de preoți au pus piatra de temelie a noului corp de spital din Bistrița

FOTO/VIDEO Au început lucrările la noul corp al Spitalului Județean din Bistrița. Gabriel Lazany: „Va fi cel mai modern din țară!”

Noul corp al Spitalului Clinic Județean de Urgență, ridicat până de Anul Nou

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: