10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

VIDEO – A început montarea celor 200 de stâlpi ce vor susține structura noii clădiri a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița

Munca este în toi pe șantierul din zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița. A început montarea celor 200 de stâlpi ce vor susține structura noii clădiri.

Se lucrează de zor la noua clădire a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Pe șantier a început montarea celor 200 de stâlpi ce vor susține construcția.

„A început montarea celor aproximativ 200 stâlpi din structura noii clădiri a Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița. Partea cea mai grea a trecut. Partea de subsolul 1 și subsolul 2 e finalizată!”, a anunțat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

Managerul spitalului a explicat că înălțimea construcției va fi dublă față de cât se vede.

Avem deja stâlpi montați. Urmează faza de cimentare, de montare a grinzilor de legătură… Ceea ce se vede e doar o parte. Pe când vom ajunge cu lucrările la nivelul acestor stâlpi, vom mai pune încă un stâlp deasupra”, a explicat Gabriel Lazany.

Ce spune inginerul șef despre stadiul lucrărilor, vedeți în video de mai jos:


Despre noul corp al Spitalului Clinic de Urgență Bistrița – mai jos:

SPECTACULOS! Cum va arăta noul corp de clădire cu pasarele suspendate ce se pregătește la Spitalul Județean:

FOTO/VIDEO: 20 de preoți au pus piatra de temelie a noului corp de spital din Bistrița

FOTO/VIDEO Au început lucrările la noul corp al Spitalului Județean din Bistrița. Gabriel Lazany: „Va fi cel mai modern din țară!”

Noul corp al Spitalului Clinic Județean de Urgență, ridicat până de Anul Nou

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!