16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

O căprioară, victima câinilor de la casele din Schullerwald

O căprioară a fost ucisă de o haită de câini, în zona caselor din Pădurea Schullerwald. Câțiva locuitori au văzut căprioara încolțită, însă nu au putut face nimic.

Autoritățile au fost sesizate în această dimineață că în zona caselor din Pădurea Schullerwald se află o căprioară blocată sub un pod.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița împreună cu DSVSA Bistrița au pornit spre locul indicat.

La momentul sosirii salvatorilor, căprioara rănită agoniza și și-a dat ultima suflare. Pompierii au scos animalul de sub pod și l-au predat unei firme de ecarisaj.

Locuitorii din zonă spun că sălbăticiunea a fost încolțită de o haită de câini, însă aceștia nu au putut face nimic pentru a salva căprioara.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...