-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

O căprioară, victima câinilor de la casele din Schullerwald

O căprioară a fost ucisă de o haită de câini, în zona caselor din Pădurea Schullerwald. Câțiva locuitori au văzut căprioara încolțită, însă nu au putut face nimic.

Autoritățile au fost sesizate în această dimineață că în zona caselor din Pădurea Schullerwald se află o căprioară blocată sub un pod.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița împreună cu DSVSA Bistrița au pornit spre locul indicat.

La momentul sosirii salvatorilor, căprioara rănită agoniza și și-a dat ultima suflare. Pompierii au scos animalul de sub pod și l-au predat unei firme de ecarisaj.

Locuitorii din zonă spun că sălbăticiunea a fost încolțită de o haită de câini, însă aceștia nu au putut face nimic pentru a salva căprioara.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: