21.9 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

O căprioară, victima câinilor de la casele din Schullerwald

O căprioară a fost ucisă de o haită de câini, în zona caselor din Pădurea Schullerwald. Câțiva locuitori au văzut căprioara încolțită, însă nu au putut face nimic.

Autoritățile au fost sesizate în această dimineață că în zona caselor din Pădurea Schullerwald se află o căprioară blocată sub un pod.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița împreună cu DSVSA Bistrița au pornit spre locul indicat.

La momentul sosirii salvatorilor, căprioara rănită agoniza și și-a dat ultima suflare. Pompierii au scos animalul de sub pod și l-au predat unei firme de ecarisaj.

Locuitorii din zonă spun că sălbăticiunea a fost încolțită de o haită de câini, însă aceștia nu au putut face nimic pentru a salva căprioara.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...