20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

POEZIA, la Bistrița: Bistriteanul.ro vă oferă 15 cărți rare de poezie. CADOU

Cititorii noștri, mai norocoși decât ai lor!  🙂 Dacă tot se întâmplă în aceste zile Poezia la Bistrița – ne-am gândit că meritați un cadou. Bistriteanul.ro vă oferă 15 cărți de poezie cadou…!

15 cărți de poezie rare – în ediții vechi care nu se mai găsesc acum în librării – vor ajunge (cadou!) la cititorii Bistriteanul.ro.

Între cărțile de poezie cadou se regăsesc și trei volume ale unor poeți bistrițeni. E vorba de  Romulus Moldovan (rupt), Ana Dragu (Iarbă pentru fiare) pe care mulți o cunoașteți în calitate de coordonator al Centrului „Micul Prinț”. Și Gelu Vlașin – poetul reîntors din Spania și stabilit la Telciu.

Aveți onoarea să primiți și faimoasa Carte Alcool scrisă de Ion Mureșan.

Dar și apreciatul volum de poezie Lumea lui Cal de Foc sermnat de Madi Stan – poeta care a locuit câțiva ani la Bistrița. A publicat la Editura Charmides volumul de poezii amintit mai sus. Ulterior, Madi Stan a emigrat în Canada, după un stagiu de câțiva ani în China.

Printre cărțile pe care le puteți primi cadou se numără și Santinela de Lut – semnată de Cosmin Perța, invitat în acest an la Festivalul Poezia e la Bistrița.

Cosmin Perța va susține un atelier de scrire creativă pentru liceeni în 16 iulie, la Palatul Culturii, de la ora 9.30.

Oferim aceste volume CADOU – primilor cititori Bistrițeanul.ro care ne trimit poemul preferat semnat de unul dintre poeții invitați la această ediție – până joi, 15 iulie la ora 18.00.

Cum ar veni – aveți de ales poemul preferat din autori precum Răzvan Andrei, Radu Andriescu, Lena Chilari, Bibiana Collado Cabrera (Spania). Denisa ComănescuSzáva Csanád (România/Ungaria) sau Monica Cure (SUA). Andrew Davidson-Novosivschei (SUA), Andrei Dosa, Gelu Diaconu, Lorena Enache sau Benji Horváth (România/Ungaria). Diana Iepure, Ágnes Kali (România/Ungaria) sau Ion Mureșan. Angelo Nestore (Spania) sau Cosmin Perța. Ion Pop, Veronica Ștefăneț (Republica Moldova), Ioana Tătărușanu, Miruna Vlada și Andrei Zbîrnea.

Căutați pe net, documentați-vă, citiți și alegeți poemul care vă place în mod deosebit.

Îl așteptăm apoi pe adresa de mail [email protected] sau în comentarii pe pagina noastră Facebook.

Aflăm cine se alege cu cele mai frumoase cadouri-poezii sâmbătă, 17 iulie 2021. 

Programul complet al festivalului Poezia e la Bistrița poate fi consultat mai jos: 

Poezia, din nou la Bistrița! Cu lecturi speciale, concerte de flamenco și ateliere de scriere creativă pentru liceeni

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!