-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Rupt de beat la volan, a ajuns cu mașina în șanț! CÂTE infracțiuni a mai ”bifat”:

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce l-au găsit în șanț, la volanul unei mașini. Acesta consumase alcool înainte de a se urca la volanul mașinii. Iar cercetările polițiștilor au scos la iveală și alte infracțiuni pe care bărbatul le-a ”bifat”:

Polițiștii bistrițeni au decis ieri reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani din Ciceu Mihăiești.

Totul a început sâmbătă, când un autoturism a părăsit partea carosabilă, ajungând în șanțul de pe margine.

Polițiștii au intervenit la locul accidentului, iar cel ce conducea mașina mirosea bine a alcool.

La data de 19 decembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ciceu-Mihăiești, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ajuns într-un șanț.  (…) a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitatea a alcoolemiei” transmit reprezentanții IPJ BN.

Cercetările polițiștilor au scos la iveală și alte infracțiuni pe care bărbatul le comisese, odată cu această plimbare:

  • bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule
  • autoturismul nu era înmatriculat
  • mașina avea aplicate niște plăcuțe cu numere de Germania

Polițiștii Secției 5 continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” se arată în același comunicat al poliției.

 

FOTO- arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...