-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Un bărbat a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o creangă din parcul municipal

În urmă cu puțin timp, un bărbat a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o creangă desprinsă dintr-un copac din parcul municipal. Incidentul s-a produs la doi pași de locul unde un bărbat și-a pierdut viața lovit de un copac, în timpul unei furtuni.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe o alee din parcul municipal. O creangă s-a desprins dintr-un copac și i-a căzut în cap unui bărbat care trecea prin zonă.

Deși creanga nu este groasă, în urma loviturii, bărbatul s-a ales cu capul spart și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

La fața locului au intervenit pompierii voluntari de la SVSU, care au împrejmuit locul și urmează să curețe copacul pentru a fi evitate alte incidente.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Asta este rezultatul cand oameni sănătoși la cap se iau după Marius Bălan care se opune oricărei verificări, toaletări sau taieri de copaci.

  2. Marius Bălan este un personaj pe care administrațiile l-au băgat prea mult în seama, la fel și presa.. uite rezultatul. Din dorința de a santaja administratile pentru a-si ontine autorizația pe casa construita ilegal pe Bălcescu, sa erijat în societate civila, luptător pentru biodiversitate, fără a tine const de interesul general și fără rațiune. Mulțumim Bălan!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...