22.2 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Un bărbat a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o creangă din parcul municipal

În urmă cu puțin timp, un bărbat a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o creangă desprinsă dintr-un copac din parcul municipal. Incidentul s-a produs la doi pași de locul unde un bărbat și-a pierdut viața lovit de un copac, în timpul unei furtuni.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe o alee din parcul municipal. O creangă s-a desprins dintr-un copac și i-a căzut în cap unui bărbat care trecea prin zonă.

Deși creanga nu este groasă, în urma loviturii, bărbatul s-a ales cu capul spart și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

La fața locului au intervenit pompierii voluntari de la SVSU, care au împrejmuit locul și urmează să curețe copacul pentru a fi evitate alte incidente.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Asta este rezultatul cand oameni sănătoși la cap se iau după Marius Bălan care se opune oricărei verificări, toaletări sau taieri de copaci.

  2. Marius Bălan este un personaj pe care administrațiile l-au băgat prea mult în seama, la fel și presa.. uite rezultatul. Din dorința de a santaja administratile pentru a-si ontine autorizația pe casa construita ilegal pe Bălcescu, sa erijat în societate civila, luptător pentru biodiversitate, fără a tine const de interesul general și fără rațiune. Mulțumim Bălan!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...