2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

VIDEO: Consilierii județeni PNL, acuzați că pun interesele politice deasupra copiilor/sportivilor. CJ BN NU poate cere Sala Polivalentă

Proiectul prin care CJ BN cerea Ministerului Sporturilor Sala Polivalentă NU a trecut de votul consilierilor. Liberalii s-au abținut de la vot, iar ceilalți i-au acuzat de interese de culoare politică.

Scandalul Sălii Polivalente din parc a avut efectul nedorit în ședința de Consiliu Județean de astăzi. Din 31 de consilieri județeni, la ședință au participat 26.

Aceștia au avut pe masă proiectul prin care CJ BN trimitea o scrisoare către Ministerul Sporturilor, solicitând Sala Polivalentă. Motivul – CS Gloria 2018 are nevoie de spații pentru antrenamente. În scrisoarea de solicitare, CJ BN promitea că va moderniza Sala Polivalentă.

Consiliul Județean BN vrea Sala Polivalentă. O va moderniza și o va da clubului CS Gloria 2018

Ieri, primarul Ioan Turc se arăta stupefiat de intenția CJ BN. Asta, în condițiile în care ar fi existat deja ceva discuții prin care Sala Polivalentă ar fi fost promisă municipiului.

Bătaie pe Polivalentă! Turc a aflat cu surprindere că Radu Moldovan vrea polivalenta și acu o vrea și el

Astfel, în urma „scandalului din online”, consilierii liberali au refuzat azi să acorde un vot.

Există o discuție încă din luna mai, prin care Sala Polivalentă a fost promisă municipalității. Astfel, până când această problemă se clarifică noi, consilierii județeni liberali, ne abținem de la vot!” au explicat aceștia.

Camelia Tabără, vicepreședinte CJ BN, a explicat că e doar un demers care trebuie făcut.

Pentru orice lucru trebuie făcute demersuri. Acest proiect înseamnă trimiterea unei solicitări, nu altceva. Pentru postările de pe Facebook dăm like-uri și cam atât!”, a declarat aceasta.

Tiberiu-Ciprian Kecskes-Simionca, cel de-al doilea vicepreședinte CJ BN i-a acuzat de interese de culoare politică.

Consiliul Județean susține sportul de masă. Și clubul Gloria are deja undeva la 1.000 de sportivi. Păcat că colegii mei pun interese politice înaintea ajutorării copiilor, a sportivilor!”, a intervenit acesta.

Proiectul privind trimiterea unei solicitări către Ministerul Transporturilor a fost respins. Acesta trebuia să obțină 21 de voturi PENTRU. A obținut, în schimb, 16 pentru și 10 abțineri.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...