14.3 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

VIDEO: Consilierii județeni PNL, acuzați că pun interesele politice deasupra copiilor/sportivilor. CJ BN NU poate cere Sala Polivalentă

Proiectul prin care CJ BN cerea Ministerului Sporturilor Sala Polivalentă NU a trecut de votul consilierilor. Liberalii s-au abținut de la vot, iar ceilalți i-au acuzat de interese de culoare politică.

Scandalul Sălii Polivalente din parc a avut efectul nedorit în ședința de Consiliu Județean de astăzi. Din 31 de consilieri județeni, la ședință au participat 26.

Aceștia au avut pe masă proiectul prin care CJ BN trimitea o scrisoare către Ministerul Sporturilor, solicitând Sala Polivalentă. Motivul – CS Gloria 2018 are nevoie de spații pentru antrenamente. În scrisoarea de solicitare, CJ BN promitea că va moderniza Sala Polivalentă.

Consiliul Județean BN vrea Sala Polivalentă. O va moderniza și o va da clubului CS Gloria 2018

Ieri, primarul Ioan Turc se arăta stupefiat de intenția CJ BN. Asta, în condițiile în care ar fi existat deja ceva discuții prin care Sala Polivalentă ar fi fost promisă municipiului.

Bătaie pe Polivalentă! Turc a aflat cu surprindere că Radu Moldovan vrea polivalenta și acu o vrea și el

Astfel, în urma „scandalului din online”, consilierii liberali au refuzat azi să acorde un vot.

Există o discuție încă din luna mai, prin care Sala Polivalentă a fost promisă municipalității. Astfel, până când această problemă se clarifică noi, consilierii județeni liberali, ne abținem de la vot!” au explicat aceștia.

Camelia Tabără, vicepreședinte CJ BN, a explicat că e doar un demers care trebuie făcut.

Pentru orice lucru trebuie făcute demersuri. Acest proiect înseamnă trimiterea unei solicitări, nu altceva. Pentru postările de pe Facebook dăm like-uri și cam atât!”, a declarat aceasta.

Tiberiu-Ciprian Kecskes-Simionca, cel de-al doilea vicepreședinte CJ BN i-a acuzat de interese de culoare politică.

Consiliul Județean susține sportul de masă. Și clubul Gloria are deja undeva la 1.000 de sportivi. Păcat că colegii mei pun interese politice înaintea ajutorării copiilor, a sportivilor!”, a intervenit acesta.

Proiectul privind trimiterea unei solicitări către Ministerul Transporturilor a fost respins. Acesta trebuia să obțină 21 de voturi PENTRU. A obținut, în schimb, 16 pentru și 10 abțineri.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.