ALEGERI 2019: 10 motive pentru care să votăm Viorica Dăncilă Președinte

ALEGERI 2019: 10 motive pentru care să votăm Viorica Dăncilă Președinte

Pe măsură ce se apropie duminica alegerilor prezidențiale, din ce în ce mai mulți români confirmă că vor vota pentru candidatul PSD Viorica Dăncilă, în defavoarea actualului președinte, Klaus Iohannis.

Vă prezentăm cele mai populare argumente pe care le menționează susținătorii și votanții Vioricăi Dăncilă, potrivit comentariilor și sondajelor de opinie din ultimele zile.

  1. Viorica Dăncilă este puternică și face față oricărui adversar, dovadă fiind invitațiile la dezbatere pe care i le-a făcut contracandidatului său. Klaus Iohannis este laș, dovadă fiind frica de o confruntare cu contracandidata lui.
  2. Viorica Dăncilă este o luptătoare, la dezbatere a stat în picioare, aproape 3 ore, continuu, și a răspuns unui maraton de peste 250 de întrebări. Klaus Iohannis este un bărbat comod, obosește repede, la dezbatere a stat tolănit pe un fotoliu, a cerut pauză după o oră, a cenzurat accesul jurnaliștilor și întrebările.
  3. Candidatul PSD este o persoană competentă, cu foarte multe reușite, în doar 1 an și 9 luni cât a fost premier reușind să aducă economia țării pe locul 2 din Europa. Candidatul PNL nu a realizat nimic în 5 ani, singura realizare pe care a fost în stare să o spună fiind lupta sa cu PSD.
  4. Viorica Dăncilă este cinstită, fără niciun dosar penal, fără probleme de corupție și va renunța la imunitatea funcției de Președinte. Klaus Iohannis are probleme legate de modul cum a dobândit cele 6 case din salariul de profesor și nu poate explica acest lucru, motiv pentru care are nevoie de imunitatea funcției.
  5. Femeia Viorica Dăncilă a dat dovadă de respect, chiar și față de cei care au jignit-o în mod constant. Bărbatul Klaus Iohannis este arogant, refuză să stea de vorbă cu oamenii simpli, îi tratează urât pe cei care nu sunt de acord cu el.
  6. Viorica Dăncilă este o persoană deschisă și comunicativă, pe când actualul președinte Iohannis refuză să comunice cu românii, nu a fost la nicio emisiune în tot mandatul său.
  7. România are nevoie de un președinte muncitor și implicat, așa cum a dovedit dintotdeauna că este Viorica Dăncilă. În schimb, Klaus Iohannis este „marele absent”, despre a cărui muncă nu știm nimic. El doar a stat în vacanțe și a urmărit cu „atenție și îngrijorare” ce se întâmplă în țară.
  8. Românii au din ce în ce mai mare încredere că Viorica Dăncilă este omul care le poate apăra interesele. Klaus Iohannis și oamenii săi din PNL au batjocorit în mod inadmisibil România în afara țării.
  9. Singurul candidat care garantează bunăstarea fiecărui român este Viorica Dăncilă și asta s-a văzut prin toate faptele bune pe care le-a făcut cât a fost prim-ministru. Nu trebuie să-i lăsăm pe Iohannis și cei din guvernul lui să facă ceea ce au anunțat deja: tăieri de pensii și salarii, impozite și taxe noi, concedieri masive.
  10. Viorica Dăncilă este loială, este de 23 de ani membru al PSD, singurul partid care luptă pentru fiecare român. Total opus, Klaus Iohannis și-a calculat fiecare pas, s-a aliat cu cine i-a fost mai comod pe moment, inclusiv cu PSD, astfel încât să obțină beneficii personale.

Duminică, pe 24 noiembrie, votăm singurul candidat care merită să fie Președintele României. Votăm Viorica Dăncilă, poziția 2 pe buletinul de vot.

(Publicitate electorală)

Pedepse uriașe în dosarul Colectiv! VEZI ce a decis instanța: decembrie 16, 2019 - Tribunalul Bucureşti a pronunţat astăzi sentinţa în dosarul Colectiv, în care sunt judecaţi, printre alţii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone şi patronii clubului. VEZI ce pedepse au primit inculpații:
IMPRESIONANT: Continuă să bucure mii de suflete, de Crăciun, în ciuda necazurilor recente decembrie 16, 2019 - O familie din Bistrița a trecut prin câteva necazuri recent, după ce firma lor a fost prădată și apoi o angajată, atacată. În ciuda acestor lucruri, nu vor să renunțe la o tradiție veche de 25 de ani. Iar de acest Crăciun, peste 2.500 de suflete se vor bucura de cadourile pregătite de echipa familiei Dobranis.
Cel mai TEMUT infractor din județ, încarcerat în Penitenciarul Gherla, se chinuie să obțină o pedeapsă mai blândă decembrie 16, 2019 - Dorin Sima, cunoscut printre infractori ca Sima Vampiru’, încarcerat în prezent în Penitenciarul Gherla, unde execută o pedeapsă de 27 de ani de închisoare, se chinuie să obțină o pedeapsă mai blândă. Ce au decis judecătorii clujeni: Cu mintea odihnită și cu timp liber berechet, Dorin Sima, încarcerat în Penitenciarul Gherla, încearcă să mai reducă...
Se caută instalatori, bucătari, asistenţi şi ingineri! Locuri de muncă, disponibile la Bistriţa decembrie 16, 2019 - Salariu atractiv, începând de la 2.500 de lei net, tichete de masă şi transport gratuit! Sunt doar câteva din avantajele cu care îi aşteaptă angajatorii din Bistriţa şi din împrejurimi – pe toţi cei care vor să muncească şi se află în căutarea unui loc de muncă! VEZI oferta completă mai jos:
FOTO: În nicio săptămână, aparatură modernă de peste 260.000 de euro, la Spitalul Județean decembrie 16, 2019 - Continuă investițiile în aparatura de laSspitalul Județean. În nicio săptămână, 8 noi aparate performante, în valoare de peste 160.000 de euro, au ajuns la unitatea medicală. Șase sunt pentru sălile de operații, iar două ajută în depistarea precoce a riscului de AVC.
Aquabis: Câteva străzi din Năsăud, fără apă potabilă astăzi decembrie 16, 2019 - Astăzi, 16 decembrie 2019, câteva străzi din Năsăud rămân fără apă potabilă. Află ce străzi vor fi afectate:
DREPT LA REPLICĂ : Vezi ce spune Gabriel Rus despre condamnarea sa decembrie 16, 2019 - Condamnat la 5 ani și două luni de închisoare, Gabriel Rus spune că își asumă responsabilitatea pentru cele întâmplate, însă consideră pedeapsa aplicată prea mare. VEZI cu ce se ocupă după gratii:
Rostul de dimineaţă: Nimic mai luminos, după câteva zile îmbâcsite la Bistriţa… decembrie 16, 2019 - Nimic mai luminos, după câteva zile îmbâcsite / risipite în cioburi la Bistriţa, decât să te aştepte la capăt emoţia încrustată în imaginea unui elev zâmbind senin şi  încrezător, umăr lângă umărul profesorului său…
FOTO: Perseverența a dat roade! Sorin Pop, campion la motociclism, categoria sa! decembrie 16, 2019 - S-a reîntors la acest sport după o pauză destul de lungă. Deși inițial fără a avea pe nimeni alături, decât un vis nebun, Sorin Pop a perseverat. A obținut punctaje tot mai mari, de la o competiție la alta. Iar ieri, la Gala Campionilor, a urcat pe podium, pe locul I, la categoria sa!
FOTO: Dacă în ultimii 7 ani n-ai petrecut cu prietenii o seară la Taverna Dogarilor nu știi ce-ai ratat! decembrie 15, 2019 - Să ai Taverna Dogarilor de 7 ani în oraș și să nu fi petrecut o seară alături de prieteni aici vara, sub vie, sau iarna, în fața șemineului, atunci, în mod clar, nu știi cât de frumoasă poate fi viața în orășelul ăsta mic și frumos! Dacă îți place mâncarea bună și cauți gusturi și savori unice, cum nu găsești oriunde, un vin bun, poezia sau să cânți și să dansezi după pofta inimii, ar fi trebuit deja să fi trecut măcar o dată pe la Taverna Dogarilor! dacă nu ai făcut-o, mai ai timp...
Colindătorii care au speriat Crăciunul și Bistrița! Și copiii, și zăpada… decembrie 15, 2019 - TOOOOT! N-a mai rămas nimeni cu pace în suflet după ce i-a văzut pe colindătorii lui Crețu din Centrul Vechi al Bistriței! Dacă alții au ornamente de Crăciun de poveste, la Bistrița s-a optat după unele de groază, că așa suntem noi, mai speciali! Fotografiile de mai jos ne-au fost trimise de o cititoare, care și-a băgat copiii în sperieți după o plimbare liniștită pe Pietonal.
FOTO: Ai o bijuterie din aur veche sau ruptă? La Atlantis Gold o poți înlocui cu una nouă, la modă decembrie 15, 2019 - Magie de Crăciun la Bijuteria Atlantis Gold din incinta B1 Shopping Center! Aici, orice bijuterie veche sau ruptă poate fi înlocuită cu una nouă, numai bună să ți-o faci cadou de Crăciun sau să o faci cadou cuiva drag! În stoc tocmai au intrat sute de bijuterii din aur și argint pentru copii, tineri sau pentru adulți, oricât de pretențioși ar fi, tot găsești ceva pe gustul celor dragi, chiar ai de unde alege la Atlantis Gold.
DE CITIT: O pădure cu stafii și ierburi vrăjite. O ființă stranie. O întâmplare neobișnuită. Homeric…! decembrie 15, 2019 - O pădure cu stafii și ierburi vrăjite. O ființă stranie. O întâmplare neobișnuită. În afara timpului, în afara istoriei. În miezul cald al poveștii. „Un răsfăț al simțurilor și un desfrâu al fabulosului într-o carte a pasiunilor damnate și a farmecelor fatale…”
Marș comemorativ: 30 de ani de la Revoluție! decembrie 15, 2019 - În acest an se împlinesc 30 de ani de la Revoluția ce a condus România la ieșirea de sub comunism. Pentru a comemora evenimentele din `89, Asociația Bistrița Civică organizează un marș. Se va merge exact pe traseul pe care l-au făcut atunci bistrițenii.
FOTO: CUPA CÂRLIONȚ LA ȘAH 2019, Ediția a II-a decembrie 15, 2019 - Asociația Cârlionț a organizat sâmbătă, 14 decembrie, Cupa Cârlionț la șah pentru juniori. A fost a doua ediție a acestei competiţii: „Sperăm ca acest concurs să devină o tradiție pentru șahul bistrițean..."