FOTO/VIDEO – Teribil accident de circulație la Brăteni! Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite

FOTO/VIDEO – Teribil accident de circulație la Brăteni! Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite

Un tânăr de 28 de ani și-a găsit sfârșitul în această noapte, în localitatea Brăteni, în urma unui teribil accident rutier. Alte două persoane care îl însoțeau au fost rănite ușor.

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopții, în localitatea Brăteni. Din primele informații rezultă că șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, unde era un dâmb destul de proeminent.

Autoturismul a ajuns în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se lângă o fântână de pe marginea drumului. Potrivit măsurătorilor polițiștilor, autoturismul s-a oprit după mai bine de 25 de metri.

„Între localitățile Stupini și Brăteni, pe DC18A, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv curbă la stânga, a pierdut controlul asupra volanului, s-a răsturnat în afara părții carosabile de mai multe ori”, a declarat subinspector Emanuel Tămaș, din cadrul Serviciului Rutier.

În autoturism se aflau 3 bărbați și o tânără. Echipajul medical i-a găsit pe toți trei afară din mașină, tânărul de 28 de ani care conducea autoturismul era întins pe jos, în stop cardio-respirator. Ceilalți trei care se aflau în mașină nu au suferit răni grave.

„Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit patru victime, trei dintre ele conștiente și cooperante, iar cea de-a patra în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului în vârstă de 28 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul acestuia la locul accidentului. Două dintre victime, un bărbat și o femeie, sunt transportate la UPU SMURD Bistrița, cu leziuni care nu le pun viața în pericol, iar cea de-a patra victimă, un bărbat, refuză transportul la spital”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Șoferul și doi dintre ocupanții autoturismului sunt din localitatea Stupini, iar tânăra din Podirei. Se pare că cei patru se îndreptau spre restaurantul de la pescăria din Brăteni, în momentul producerii accidentului.

Premiile municipiului Bistriţa se decernează vineri, la Palatul Culturii decembrie 10, 2019 - „Premiile municipiului Bistrița” se vor decerna vineri, 13 decembrie, la Palatul Culturii din Bistriţa, în cadrul unei ceremonii festive.
După 30 de ani: Fotografii DOCUMENT şi obiecte din perioada comunistă, într-o expoziţie de excepţie, la Arhive decembrie 10, 2019 - Se împlinesc în curând 30 de ani de la Revoluţia Română. Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud şi Arhivele Naţionale Bistriţa-Năsăud organizează o expoziţie foto-documentară de excepţie.
Elevii Liceului Sanitar donează sânge pentru a salva vieți decembrie 10, 2019 - Mai mulți elevi ai Liceului Teoretic Sanitar, ajutați și susținuți de profesori,  organizează în aceste zile campania „Donând dăruim o șansă la viață”. Campania  a debutat astăzi și va continua și în zilele următoare.
O elevă de clasa a V-a din Beclean, a III-a cea mai bună la Taekwondo în Europa decembrie 10, 2019 - Recent a avut loc Campionatul European de Taekwondo pentru copii. O elevă din Beclean a reușit să cucerească medalia de bronz. Ana Luiza Bindea face zilnic naveta la Bistrița pentru a se antrena.  
Bistrițeanul acuzat de țepe de zeci de mii de lire în Marea Britanie dezminte acuzațiile decembrie 10, 2019 - Într-un drept la replică, bistrițeanul acuzat de o conațională că ar fi dat țepe de zeci de mii de lire în Marea Britanie, dezminte acuzațiile, susținând că i-ar fi plătit femeii peste 50.000 de lire.
FOTO/VIDEO – Ce înseamnă 10 ani de SMURD? Peste 82.000 de solicitări și 212 persoane readuse la viață decembrie 10, 2019 - SMURD a sărbătorit astăzi 10 ani de activitate la Bistrița. În acest deceniu de funcționare, SMURD a răspuns la nu mai puțin de 82.489 de solicitări, iar medicii și paramedicii de pe echipajele de prim ajutor sau terapie intensivă mobilă au readus practic la viață 212 persoane.
Județul are un nou prefect: prim vice-președintele PNL BN, Stelian Dolha! decembrie 10, 2019 - S-ar părea că s-a luat decizia privind numirea noului prefect de Bistrița Năsăud. Funcția îi va fi dată lui Stelian Dolha, în prezent prim vice-președinte al PNL BN. Acesta s-ar afla în drum spre București pentru instruirea necesară.
În premieră, la Bistriţa: Recital extraordinar la două piane, susținut de Eduard Kunz și profesorul său, Andrei Diev decembrie 10, 2019 - Reputatul pianist Eduard Kunz revine la Sinagoga din Bistriţa, într-un recital extraordinar! În premieră pentru oraşul nostru, Eduard Kunz va fi însoţit de profesorul şi mentorul său – pianistul Andrei Diev.
Prea puțini copii! O școală se desființează! O grădiniță își schimbă programul de funcționare! decembrie 10, 2019 - Natalitatea este în scădere! Iar lucrul acesta se răsfrânge și asupra sistemului educațional. Mai exact, numărul redus de copii a dus la desființarea unei școli. Iar o grădiniță își schimbă programul de funcționare. Cheltuielile sunt prea mari pentru cei câțiva copii care stau până la sfârșitul programului.
Salvați-le mama! Doi copii vă așteaptă la Centru de Transfuzii! decembrie 10, 2019 - ASTĂZI aveți ocazia să faceți o faptă bună! Mămica a doi copii a fost diagnosticată cu leucemie. Aceștia au postat pe Facebook o rugăminte: să mergeți astăzi să donați sânge. Iar ei vă vor aștepta la Centru de Transfuzii Bistrița ca să vă mulțumească.
Rostul de dimineaţă: Maria şi pruncul ei, de nerecunoscut, pe străzile din Bistriţa… decembrie 10, 2019 - Ni se poate întâmpla oricând, oriunde… La doar câţiva paşi de noi, pe orice stradă din Bistriţa, ni se poate întâmpla să vedem o femeie cu un prunc în braţe. Rebegiţi de frig, în căutarea unui adăpost…
BISTRIŢA: Evenimente deosebite la Palatul Culturii, în această săptămână decembrie 10, 2019 - Cei de la Palatul Culturii au pregătit câteva evenimente deosebite în această săptămână, pentru bistriţeni: 
Radu Moldovan: Mă bucur că s-a făcut dreptate! E un moment istoric pentru județ! decembrie 9, 2019 - Fetele de la CS Gloria 2018 au ajuns în Cupa EHF, după ce Corona Brașov a fost eliminată. Președintele Consiliului Județean s-a arătat mai mult decât bucuros, considerând această veste cadoul timpuriu de Crăciun. Directorul Cosma și antrenorul Pașca au declarat că e un lucru normal. 
Asta-i era ”ocupația”: Se plimba cu trenul și fura telefoane! decembrie 9, 2019 - Bărbatul din Telciu, prins săptămâna trecută de polițiștii dejeni, după ce a furat un telefon, nu era la prima abatere. Se pare că acesta se plimba cu trenul TOCMAI pentru acest motiv. Într-o săptămână a fost prins de trei ori, de oamenii legii, cu telefoane furate în buzunar.
DECIZIE FINALĂ: CS Gloria 2018 intră în locul Coronei Brașov în Cupa EHF decembrie 9, 2019 - Federația Europeană de Handbal a luat decizia, în urmă cu puțin timp, ca CS Gloria Bistrița 2018 Bistrița-Năsăud să înlocuiască formația Corona Brașov în Cupa EHF.