FOTO/VIDEO – Un adolescent a fost luat la bătaie, la școală, de doi colegi, din cauza unei fete. Agresorii sunt cercetați penal

FOTO/VIDEO – Un adolescent a fost luat la bătaie, la școală, de doi colegi, din cauza unei fete. Agresorii sunt cercetați penal

O adolescentă de la Liceul Tehnologic din Feldru a creat pasiuni atât de mari printre colegi, încât, în această dimineață doi elevi din clasa a X-a au luat la bătaie un coleg din clasa a XI-a. Acesta a ajuns la spital.

Incidentul s-a produs în această dimineață, chiar în prima pauză, într-o sală de clasă de la Liceul Tehnologic din Feldru. Potrivit directorului Călin Sbârciu, un elev de clasa a XI-a a fost agresat de doi colegi mai mici, din clasa a X-a, de la același liceu.

Adolescentul a fost lovit de cei doi colegi cu pumnii, s-a speriat și a sunat la 112. Un echipaj medical i-a acordat adolescentului de 17 ani primele îngrijiri medicale la fața locului, după care l-a transportat la Spitalul Orășenesc Năsăud. În urma bătăii, elevul nu a fost rănit grav.

Se pare că tot scandalul a pornit de la o fată, care învață în același liceu. Conflictul dintre cei trei elevi este unul mai vechi, spun surse din cadrul școlii.

„Le vom chema părinții la școală, prezentăm cazul în comisia de disciplină. Nu se poate așa ceva. Vom lua măsurile care se impun”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro directorul școlii, Călin Sbârciu.

Elevii bătăuși s-ar putea alege cu scăderea notei la purtare sau chiar cu exmatricularea. Directorul școlii, Călin Sbârciu spune că cei doi elevi nu sunt copii problemă, acesta fiind primul incident de acest fel în care sunt implicați.

Întrucât incidentul a fost sesizat prin 112, poliția a deschis o anchetă, cei doi elevi bătăuși fiind cercetați penal.

„Am fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că un elev de 17 ani ar fi fost lovit de alți doi colegi. Tânărul de 17 ani a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Năsăud. În cauză s-a întocmit dosar penal de către polițiștii din cadrul Secției 6, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE:

Bătaia a avut loc într-o sală, unde o clasă de a IX –a se pregătea să înceapă orele. Aceasta a fost posibilă, după ce profesorul care trebuia să susțină ora a întârziat. Se pare că loviturile nu s-au întins pe mai mult de câteva minute.

Potrivit medicului care l-a îngrijit pe băiat, acesta s-a ales cu mandibula fracturată, după ce a primit, cel mai probabil, mai mulți pumni în zona feței. Acestuia i s-a prescris un tratament și a fost lăsat acasă, întrucât nu se impune intervenție chirurgicală.

Mai multe despre acest incident, puteți afla urmărind materialul video de mai jos:

VIDEO: 4 motive pentru care nu ai voie să ratezi NOSA Film Festival, la Bistriţa! noiembrie 19, 2019 - „Știu că Bistrița merită un festival de film de înaltă ținută. Îmi doresc ca NOSA Film Festival să ajungă în câțiva ani la nivelul unor festivaluri recunoscute național și chiar internațional." Mai jos - patru motive care să vă convingă să nu rataţi proiecţiile:
CÂT vă costă pomul de Crăciun de la Romsilva: noiembrie 19, 2019 - Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva scoate la vânzare în acest an 40.000 de pomi de Crăciun. Dintre aceștia, 26.000 sunt din specia brad şi 14.000 din specia molid. Prețul diferă în funcție de specie și înălțime.
ALEGERI 2019: Klaus Iohannis a explicat de ce este important ca românii să meargă la vot pe 24 noiembrie noiembrie 19, 2019 - Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă (PSD), pentru că aceasta reprezintă un ”partid nereformat” care ”a atacat românii în stradă” şi a tolerat ”atacuri xenofobe de cea mai joasă speţă”.
O companie bistrițeană este nevoită să importe anual deșeuri în valoare de aproape 500.000 de euro noiembrie 19, 2019 - Deși pare greu de crezut, o companie bistrițeană este nevoită să cheltuie an de an aproape 500.000 de euro pentru a aduce deșeuri din Europa de Vest. România nu a fost capabilă până acum să scoată bani din așa ceva.
FOTO: Sărbătoare la Cristeștii-Ciceului noiembrie 19, 2019 - Vestea că Tudor va fi prezent în localitate s-a răspândit repede. Elevii școlii l-au așteptat în clase, unde și-au făcut poze cu ei. Și, câți prieteni nu și-a făcut micuțul? Cu toții îl vor susține și îi vor aplauda ascensiunea, prin vreme! Este prietenul lor!
Tăiatul porcului, doar cu aviz și cu veterinarul de față noiembrie 19, 2019 - O veste trăznet a creat nemulțumiri printre crescătorii de porci, chiar înainte de Crăciun. Sacrificarea porcilor în gospodării se mai poate face acum numai sub supravegherea unui veterinar.
Există speranță pentru Pădurea Transilvaniei! Sute de voluntari se înghesuie să facă bine naturii: noiembrie 19, 2019 - Un proiect ce a început acum cinci ani de zile are sorți de izbândă. Pădurea Transilvaniei se va ridica semeață, în timp. Și asta, datorită voluntarilor. Și pentru ediția de plantare puieți din acest an, sute de voluntari s-au înghesuit să facă bine naturii.
Deputatul PMP Ionuț Simionca sare în apărarea micilor fermieri: Propune mărirea la 15 a numărului de porci pe care un om poate să îi crească în gospodărie noiembrie 19, 2019 - Deputatul PMP Ionuț Simionca critică aspru reglementarea care limitează la 5 numărul de porci pe care un om poate să îi crească în gospodărie și propune mărirea acestui număr la 15.
O secție a spitalului „toacă” bani cu duiumul! CUM se dorește rezolvarea pierderilor: noiembrie 19, 2019 - Fiecare intervenție asupra unui pacient, la Spital, implică diferite costuri. La Bistrița, unele costuri sunt suportate de unitatea medicală, chiar dacă în alte centre acest lucru revine pacientului. Managerul Lazany a declarat că există o secție care ”este pe pierdere”. Acesta a găsit o soluție de remediere și speră să primească aprobare.
Și-a băgat prietenii în spital, după ce a condus beat și fără permis noiembrie 19, 2019 - Este isprava unui tânăr, care la 18 ani s-a lăsat cuprins de adrenalină.Acesta a condus, deși nu avea permis și era și băut, a făcut accident și a ajuns la spital împreună cu cei doi prieteni care-l însoțeau.
Rostul de dimineaţă: Un fake news asumat este pe jumătate iertat… Sau dimpotrivă…?! noiembrie 19, 2019 - Un fake news asumat este pe jumătate iertat... Sau dimpotrivă...? „Omul, când nu are de lucru, își mai caută. Eu am crezut în povestea aceea... Am suportat cu stoicism tot ce mi s-a întâmplat pe pagina de Facebook după acea postare..."
Transmixt vrea bilete mai scumpe. Cât vă va costa o călătorie prin Bistrița noiembrie 19, 2019 - Operatorul de transport Transmixt cere Consiliului Local să aprobe o majorare a tarifelor practicate. Dacă consilierii locali vor fi de acord, bistrițenii vor plăti mai mult pentru călătoriile în Bistrița, însă mai puțin pentru unele trasee care leagă municipiul de cartiere.
INCREDIBIL! Cât are de așteptat o mamă cu doi copii pentru stabilirea unei pensii de întreținere? Mai bine de un an! noiembrie 19, 2019 - Potrivit avocatului Ioan Someșan, Judecătoria Beclean are nevoie de mai bine de un an pentru a stabili o pensie de întreținere pentru o mamă cu doi copii. Pentru o chestiune banală, judecătoria a stabilit nu mai puțin de 4 termene de judecată.
Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, pe o stradă din Bistriţa noiembrie 19, 2019 - Astăzi, 19 noiembrie 2019, locuitorii unei străzi din Bistriţa rămân fără apă potabilă. Aquabis efectuează lucrări de mentenanţă şi cuplare branşament:
FOTO/VIDEO: Bistriţeanul Bogdan Berende, de trei ori campion european, comparat cu un bolid Ferrari noiembrie 18, 2019 - Recent întors de la Campionatul European de atelaj canin 2019, desfăşurat în Ungaria, Bogdan Berende a povestit despre provocările şi pericolele pe care le-a traversat în competiţie: