INEDIT: Ai o poză cu casa ta?! VEZI cum i-ar sta cu o ușă nouă de la MetGlass! E atât de simplu…

INEDIT: Ai o poză cu casa ta?! VEZI cum i-ar sta cu o ușă nouă de la MetGlass! E atât de simplu…

Dacă ai cumva în plan să schimbi ușa de intrare a casei, cu una premium, poate de o culoare mai aparte, cu geam sau fără, cu sisteme de siguranță de ultimă generație, chiar cu deschidere prin amprentă, fă doar o poză casei și intră pe www.metglass.ro și vezi cum s-ar potrivi casei tale! E simplu, ca o joacă de copii!

Dacă sunteți fanii tehnologiilor de ultimă generație și vreți să vă bucurați de beneficiile lor atunci când vă construiți casa sau o renovați, ascultați-ne sfatul și căutați-i pe cei de la Metglass, sunt la zi cu toate noutățile din domeniu. Puteți începe cu o vizită pe site-ul lor www.metglass.ro, unde veți găsi toată gama de produse în materie de uși și ferestre premium, ba chiar și porți și sisteme inteligente de umbrire a casei sau a teraselor. În plus, sunt atât de flexibili în a respecta dorința clienților, încât, folosind tot tehnologia, vă permit să vă configurați singuri fereastra sau ușa dorită. Alegerea materialelor, a culorilor, a sistemelor de siguranță sau opțiunile inteligente vă aparține, iar dacă aveți nevoie de sfatul unor profesioniști pentru a lua decizia, la Metglass îi găsiți. Au în spate experiența a sute de uși montate și mii de ferestre, în țară și străinătate, așa că vă puteți baza pe ei. Chiar sunt profesioniștii de care aveți nevoie!

Ovidiu Morar, managerul Metglass, este pasionat de tehnologie și nu ezită să o folosească inclusiv pentru a-și ajuta clienții să se decidă asupra a ceea ce li se potrivește mai bine.

Astfel, ultima noutate din oferta celor de la Metglass este opțiunea de a vă configura singuri, de acasă, alături de ceilalți membri ai familiei, din fața calculatorului, ușa potrivită casei voastre. Și e simplu, ca un joc de copil. Nu trebuie decât să faceți o poză casei, pe care să o încărcați pe https://metglass.door-konfigurator.com/?fbclid=IwAR0QmztriJJG_q4e9D4ue_XO2PQVaOiB92L6pvfjvpGe1roKC2DeuiDQhTQ

Mai departe vă alegeți singuri modelul, culoarea, sticla, accesoriile, sistemul de închidere. Dacă cumva casa este încă nefinisată, aveți inclusiv opțiune de a alege culoarea casei pentru a vedea dacă modelul de ușă ales se integrează pe fațadă cum voiați. La final, tot cu un click, puteți printa lucrarea și, după ce v-ați decis, cu un alt click puteți cere o ofertă. Ideal ar fi să faceți din timp comanda, asta pentru că cei de la Metglass sunt cunoscuți în țară și în străinătate pentru lucrările de calitate și nu duc lipsă de clienți, iar procesarea comenzii voastre poate dura câteva săptămâni. Metglass asigură și montajul ușilor și ferestrelor comandate de la ei.

Dacă vreți să vedeți cu ochii voștri produsele și cum funcționează sistemele inteligente pe care le folosesc la uși, ferestre sau sistemele de umbrire, nu trebuie decât să treceți pe la showroom-ul lor, deschis la parterul Casa8Tima, despre care am scris aici:

METGLASS a deschis cel mai modern showroom cu ferestre, sisteme de umbrire și uși inteligente, pe Independenței!

Premiile municipiului Bistriţa se decernează vineri, la Palatul Culturii decembrie 10, 2019 - „Premiile municipiului Bistrița” se vor decerna vineri, 13 decembrie, la Palatul Culturii din Bistriţa, în cadrul unei ceremonii festive.
După 30 de ani: Fotografii DOCUMENT şi obiecte din perioada comunistă, într-o expoziţie de excepţie, la Arhive decembrie 10, 2019 - Se împlinesc în curând 30 de ani de la Revoluţia Română. Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud şi Arhivele Naţionale Bistriţa-Năsăud organizează o expoziţie foto-documentară de excepţie.
Elevii Liceului Sanitar donează sânge pentru a salva vieți decembrie 10, 2019 - Mai mulți elevi ai Liceului Teoretic Sanitar, ajutați și susținuți de profesori,  organizează în aceste zile campania „Donând dăruim o șansă la viață”. Campania  a debutat astăzi și va continua și în zilele următoare.
O elevă de clasa a V-a din Beclean, a III-a cea mai bună la Taekwondo în Europa decembrie 10, 2019 - Recent a avut loc Campionatul European de Taekwondo pentru copii. O elevă din Beclean a reușit să cucerească medalia de bronz. Ana Luiza Bindea face zilnic naveta la Bistrița pentru a se antrena.  
Bistrițeanul acuzat de țepe de zeci de mii de lire în Marea Britanie dezminte acuzațiile decembrie 10, 2019 - Într-un drept la replică, bistrițeanul acuzat de o conațională că ar fi dat țepe de zeci de mii de lire în Marea Britanie, dezminte acuzațiile, susținând că i-ar fi plătit femeii peste 50.000 de lire.
FOTO/VIDEO – Ce înseamnă 10 ani de SMURD? Peste 82.000 de solicitări și 212 persoane readuse la viață decembrie 10, 2019 - SMURD a sărbătorit astăzi 10 ani de activitate la Bistrița. În acest deceniu de funcționare, SMURD a răspuns la nu mai puțin de 82.489 de solicitări, iar medicii și paramedicii de pe echipajele de prim ajutor sau terapie intensivă mobilă au readus practic la viață 212 persoane.
Județul are un nou prefect: prim vice-președintele PNL BN, Stelian Dolha! decembrie 10, 2019 - S-ar părea că s-a luat decizia privind numirea noului prefect de Bistrița Năsăud. Funcția îi va fi dată lui Stelian Dolha, în prezent prim vice-președinte al PNL BN. Acesta s-ar afla în drum spre București pentru instruirea necesară.
În premieră, la Bistriţa: Recital extraordinar la două piane, susținut de Eduard Kunz și profesorul său, Andrei Diev decembrie 10, 2019 - Reputatul pianist Eduard Kunz revine la Sinagoga din Bistriţa, într-un recital extraordinar! În premieră pentru oraşul nostru, Eduard Kunz va fi însoţit de profesorul şi mentorul său – pianistul Andrei Diev.
Prea puțini copii! O școală se desființează! O grădiniță își schimbă programul de funcționare! decembrie 10, 2019 - Natalitatea este în scădere! Iar lucrul acesta se răsfrânge și asupra sistemului educațional. Mai exact, numărul redus de copii a dus la desființarea unei școli. Iar o grădiniță își schimbă programul de funcționare. Cheltuielile sunt prea mari pentru cei câțiva copii care stau până la sfârșitul programului.
Salvați-le mama! Doi copii vă așteaptă la Centru de Transfuzii! decembrie 10, 2019 - ASTĂZI aveți ocazia să faceți o faptă bună! Mămica a doi copii a fost diagnosticată cu leucemie. Aceștia au postat pe Facebook o rugăminte: să mergeți astăzi să donați sânge. Iar ei vă vor aștepta la Centru de Transfuzii Bistrița ca să vă mulțumească.
Rostul de dimineaţă: Maria şi pruncul ei, de nerecunoscut, pe străzile din Bistriţa… decembrie 10, 2019 - Ni se poate întâmpla oricând, oriunde… La doar câţiva paşi de noi, pe orice stradă din Bistriţa, ni se poate întâmpla să vedem o femeie cu un prunc în braţe. Rebegiţi de frig, în căutarea unui adăpost…
BISTRIŢA: Evenimente deosebite la Palatul Culturii, în această săptămână decembrie 10, 2019 - Cei de la Palatul Culturii au pregătit câteva evenimente deosebite în această săptămână, pentru bistriţeni: 
Radu Moldovan: Mă bucur că s-a făcut dreptate! E un moment istoric pentru județ! decembrie 9, 2019 - Fetele de la CS Gloria 2018 au ajuns în Cupa EHF, după ce Corona Brașov a fost eliminată. Președintele Consiliului Județean s-a arătat mai mult decât bucuros, considerând această veste cadoul timpuriu de Crăciun. Directorul Cosma și antrenorul Pașca au declarat că e un lucru normal. 
Asta-i era ”ocupația”: Se plimba cu trenul și fura telefoane! decembrie 9, 2019 - Bărbatul din Telciu, prins săptămâna trecută de polițiștii dejeni, după ce a furat un telefon, nu era la prima abatere. Se pare că acesta se plimba cu trenul TOCMAI pentru acest motiv. Într-o săptămână a fost prins de trei ori, de oamenii legii, cu telefoane furate în buzunar.
DECIZIE FINALĂ: CS Gloria 2018 intră în locul Coronei Brașov în Cupa EHF decembrie 9, 2019 - Federația Europeană de Handbal a luat decizia, în urmă cu puțin timp, ca CS Gloria Bistrița 2018 Bistrița-Năsăud să înlocuiască formația Corona Brașov în Cupa EHF.