Înscrie-ți copilul la Nina Kids, „gădănița pefeiată” a celui mic! Va fi fericit, iar tu, mulțumit!

Înscrie-ți copilul la Nina Kids, „gădănița pefeiată” a celui mic! Va fi fericit, iar tu, mulțumit!

Începe imediat un nou an școlar, iar tu te gândești ce să faci cu cel micuț? Ei bine, înscrie-l la Nina Kids! Primesc copii de la vârsta de un an și trei luni și oferă o gamă variată de activități. Mai mult, au grijă de copilul tău ca și cum ar fi al lor. La „gădănița pefeiată” a copiilor, e numai bucurie. Cel micuț va fi bine îngrijit și fericit, iar tu, ca părinte, vei fi mai mult decât mulțumit!

„Mami, melgem și azi la gădănița mea pefeiată?” vei auzi în fiecare dimineață, dacă alegi să-ți duci copilul la Centrul Educațional Nina Kids.

Aici, fiecare grupă are două educatoare și o bonă. Astfel, tot timpul sunt două persoane ce supraveghează cei 15 copilași dintr-o grupă. Nu că nu ar putea să fie mai mulți, dar ca să le poată acorda atenția cuvenită fiecăruia, e bine să fie mai puțini.

Grupele sunt pe trei categorii de vârstă: un an și trei luni – 2 ani, de la doi ani la trei ani și grupa de vârstă 3 ani – 6 ani.  La fiecare grupă se fac activități caracteristice vârstei. Mai mult, îi și stimulează și îi provoacă să facă diferite lucruri, în funcție de potențialul fiecăruia.

Educatoarele sunt atente la fiecare copil în parte și-l încurajează să se dezvolte armonios, spre înclinația pe care o au. Iar pentru a se perfecționa, la Nina Kids există și un psihopedagog, care îi învață pe educatori cum să trateze fiecare copil în parte.

Cei micuți sunt, cel puțin de trei ori pe săptămână, verificați de un asistent medical ce activează și în cadrul Spitalului Județean de Urgență. Acesta ține legătura cu părinții și se îngrijește de sănătatea copiilor.

De două ori pe săptămână, copilașii se întâlnesc și cu un logoped, iar dacă părintele cere mai multă asistență din partea acestuia, se poate oferi.

TOT ce se face la Nina Kids se pliază pe cerința fiecărui copil în parte. Pentru că, așa cum îi spune și numele, Nevoile Individuale Necesită Atenție, de aceea fiecare copil e tratat individual, nu „la grămadă”.

La „gădănița pefeiată”, copiii ies afară zilnic! Iar dacă vremea nu permite, au o sală de sport, unde fac exerciții fizice organizate. La urma urmei, „mens sana in corpore sano!”.

După-masa, la Centrul Educațional Nina Kids se organizează ateliere de pictură, lucru în lut, engleză și au multe, multe alte ateliere ce urmează să fie puse în „funcțiune”. Despre ele puteți reciti AICI:

Happy Kids la NiNa Kids, de un an încoace! Învață și descoperă lumea prin joacă, printre zâmbete și îmbrățișări

La Centrul Educațional Nina Kids, copilul tău va mânca bucate alese, și fi sigur că va cere a doua porție! Pe care, o va și primi! Îl poți lăsa la programul scurt, de la 07:30 la 12:00, sau până la ora 18.00! Oricum nu va vrea să mai plece de acolo.

Iar dacă dragostea față de educatoare și acel spațiu va fi așa de mare încât va dori să își ducă și prietenii, îi poți organiza, în weekend, ziua de naștere, acolo. Se pune la dispoziție un loc de joacă numai bun pentru copiii cu vârste între 1 și 5 ani!

Așadar, dacă vrei un copil fericit, iar tu să fi mai mult decât mulțumit, înscrie-l pe cel mic la Centrul Educațional Nina Kids.

Intră pe pagina lor de Facebook și vei fi copleșit de bucuria de pe fețele copilașilor ce le-au trecut pragul. Apoi contactează-i în mesagerie sau la numărul de telefon 0738014508 și grăbește-te să-i oferi un loc într-un centru ce-i acordă atenție, îl ajută să se dezvolte, îi pune zâmbetul pe față și care va deveni „pefeiatul” lui.

Iar de câtă iubire va avea parte acolo, nici nu are rost să mai scriem! Pentru că se comportă cu micuțul tău ca și cum ar fi al lor! GARANTAT!

 

 

VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 5 minute - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum O oră - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 2 ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 3 ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum 4 ore - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum 5 ore - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum 6 ore - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.
Ioan Turc: Administrația PSD a transformat Parcul Industrial în pistă de carturi! acum 6 ore - Liderul PNL BN a explicat în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro că ideea unui Parc Industrial îi aparține. Dacă ar fi fost făcut așa cum îl propusese el încă din 2006, Bistrița ar fi ”bătut” Oradea. ”Administrația PSD și-a bătut joc de Parcul Industrial. A devenit o pistă de carturi” a susținut Ioan Turc.
Metoda inedită pentru combaterea mitei ce ar putea fi aplicată la Spitalul Județean acum 7 ore - Cererea și oferirea șpăgii în Spitalul Județean de Urgență Bistrița este o discuție veche și întoarsă pe toate părțile. Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița s-a gândit la o metodă de a-i responsabiliza pe pacienții tentați să vină cu atenții la medici.
ALTE VREMURI. Peste 35.000 de sași au fost somaţi, în septembrie 1944, să plece din Bistrița. Ca să nu fie împuşcaţi de ruşi acum 22 de ore - În septembrie 1944, saşii din Bistrița erau somaţi să evacueze oraşul, fiind ameninţaţi că dacă nu pleacă, vor fi împuşcaţi de ruşi. 35.000 de sași au fost nevoiți atunci să-și părăsească – în doar câteva ore – locurile de baștină, gospodăriile și prietenii...
Zeci de copii din Bistriţa, încurajaţi – cu un cadou – să nu renunţe acum 24 de ore - Zeci de copii din Bistriţa, Unirea, Viişoara, dar şi Susenii Bârgăului au primit câte un cadou, în aceste zile. Cei care au venit cu ideea şi-au dorit astfel să-i încurajeze pe copii să nu renunţe la educaţie… „Nu este în regulă. Elimpede că Statul nu îşi face treaba...!"
Ioan Turc: Pe Dealul Cocoș am putea avea un mic orășel, la standardele unei lumi civilizate acum O zi - Prezent în emisiunea ”Cunoaște-ți politicianul”, Ioan Turc a redeschis un subiect mai vechi. Cartierul tinerilor, propus de viceprimarul Niculae, versus micul orășel de pe Dealul Cocoș, propus de el. Liberalul susține că proiectul său s-ar ridica la standardele unei lumi civilizate. Proiectul lui Niculae ar fi unul de o mare aberație.
Doina Pană (PSD): Semnaţi pentru bunăstarea românilor. Pentru binele copiilor și nepoților noștri! acum O zi - Deputatul PSD Doina Pană îşi invită prietenii să semneze „Pactul pentru bunăstarea românilor”. Iniţiat de premierul Viorica Dăncilă – Pactul se doreşte „o garanție politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare".
FOTO: Președintele Klaus Iohannis i-a cucerit și pe olteni acum O zi - Președintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la reuniunea liberalilor din Oltenia, fiind primit cu entuziasm de craioveni. Klaus Iohannis și PNL își propun să construiască ”România normală”, bazată pe o guvernare competentă, iar prima etapă este câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare.
FOTO/VIDEO: Iubire, blândețe și răbdare – rețeta de succes a Hergheliei Beclean, singurul loc din lume unde se crește Lipițanul negru acum O zi - Au peste 200 de capete de cai, din care mai bine de jumătate sunt din rasa Lipițan negru. Iar aici a fost născut și crescut armăsarul ce a câștigat de curând titlul de campion mondial. La Herghelia de la Beclean, rețeta succesului în creșterea cailor o prezintă iubirea, blândețea și multa, multa răbdare.