21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO: Povestea unei dive admirate de bărbați, dar aflată în conflict cu fiica sa… Filme de excepție, la Dacia

Este povestea unei dive ce are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică. Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață… Ne așteaptă câteva filme cu totul deosebite, la Centrul Cultural Dacia, în acest weekend:

Adevărul (The Truth) este povestea unei dive care are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică.

Atunci când Fabienne (Catherine Deneuve) își publică memoriile, Lumir (Juliette Binoche) se întoarce de la New York la Paris împreună cu soţul (Ethan Hawke) şi copilul său.

Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață.

Tot la Centrul Cultural Dacia aveți parte de încă un film deosebit: Eden.

Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide.

Singurii oameni din preajma ei sunt fratele și doctorii care experimentează tot felul de tratamente. Într-o zi, Éva primește vizita unui psihiatru care vrea să afle dacă problema ei este reală sau psihologică. Va fi dragostea salvarea ei?

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/btVElGL_6w0″ aspect_ratio=”964:404″ loop=”no” muted=”no” /]

Iată, mai jos, întregul program al filmelor care rulează la Cinema Dacia începând de mâine: 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: