10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

OPINII: Adevărul zilei – Ioan Turc: „PNL este cel mai responsabil partid”

Este responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare, pentru haosul economico-social, pentru criza politică. Pentru liberalizarea prețului la energie electrică și gaze, urmate apoi de plafonări și amânări.

Ioan Turc susține că PNL este cel mai responsabil partid… Este responsabil pentru 7 lei/ litrul de carburant, pentru scumpirile alimentelor și multe altele.

Pe plan local, PNL este responsabil pentru trimiterea în Parlament a unui șomer, pentru huiduielile și scandările de la congresul liberal care ne-au făcut județul de mândră minune.

PNL BN este responsabil și pentru auditul eșuat de la primărie, pentru promisiunile neonorate din campanie ale lui Ioan Turc. Pentru cumetrii și promovarea în funcții publice a neaveniților. Pentru cei patru consilieri ai primarului care freacă menta și multe alte realizări.

Concluzie: Ioan Turc are dreptate. PNL este cel mai responsabil partid.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. PNL cel mai josnic partid … iar pe plan local e jale mare. Cu asemenea primar este vai de noi, numai gargara e de el, dacă te duci cu o problemă te apucă paștele cailor până o rezolvă Turc, trebuie să se sfătuiască cu consilierii ,el habar nu are… și ce consilieri!!!:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: