8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Cetățean de onoare al Bistriței, la Jocurile Olimpice din Tokyo!

Vă garantez că nici în continuare n-o să vă facă de rușine și n-o să vă dezamăgească niciodată…!Așa spunea în august 2018 tatăl unui cetățean de onoare al Bistriței. Și a avut dreptate. Se anunță o nouă performanță pentru sportul românesc și bistrițean.

„Tenisul de masă românesc și-a câștigat locul în familia olimpică. Echipa feminină tricoloră și-a asigurat biletul pentru Tokyo 2020 printr-o calificare pe cât de frumoasă, pe atât de tensionată”, scriu cei de la ProSport.

S-a întâmplat în turneul de la Gondomar (Portugalia). Din echipa „responsabilă” de calificare au făcut parte Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro și Bernadette Szocs – cetățean de onoare al Bistriței din august 2018. Alături de acestea, rezervă a fost Irina Ciobanu.  

Româncele au învins India cu 3-2 în meciul care i-a asigurat biletul la JO – mai notează cei de la ProSport.

Miza meciului cu India a fost uriașă. Evoluția scorului a dezvăluit fanilor acestui sport și tensiunea din cele două tabere. Cum a decurs meciul și cum a evoluat Bernadette Szocs puteți descoperi AICI.

Bernadette Szocs a primit titlul de Cetățean de onoare al Bistriței în august 2018. Emoționat și cu lacrimi în ochi, tatăl Bernadettei a subliniat atunci că fiica sa nu a uitat de unde a plecat. El a reamintit celor prezenți la ceremonie că Bernadette a fost adoptată de Bistrița încă de când avea 10 ani. Timp de 8 ani de zile, în acest oraș a găsit toată dragostea și căldura de acasă. „În toate interviurile pomenește de Bistrița, de antrenorul Gheorghe Bozga. Vă garantez că nici în continuare n-o să vă facă de rușine și n-o să vă dezamăgească niciodată…, a mai spus Janos Szocs. Tatăl sportivei a transmis, din partea fiicei sale, câteva fotografii personalizate pentru cei care i-au înmânat distincția de cetățean de onoare al Bistriței.

Aceasta nu este singura participare la Tokyo din Bistrița: 

Performanța uriașă a unei bistrițence! Fiica unui șef de instituție s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.