16.9 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

Cum poți câștiga 6000 de lei, lunar? SIMPLU- în parcare la Kaufland!

Să vezi și să nu crezi! Unul dintre cele mai profitabile job-uri în Bistrița e la Kaufland! În parcare, mai precis! Stai, mănânci, mai fumezi câte-o țigară și poți pleca acasă cu 200 de lei pe zi.

Cine spune că nu poate câștiga bine în Bistrița, nu are viziune, dom’le!

Ieri am aflat că se poate câștiga până la 6.000 de lei, lunar! Unde? La Kaufland! În parcare sau în zona unde se țin cărucioarele!

Stai frumos la umbră, mai mănânci cartofi, pui la rotisor sau ce-ți mai poftește inima, mai stai pe iarbă la o țigară, și poți pleca cu 200 de lei acasă, în fiecare zi!

Nu mă credeți? Ia vedeți aici dovada:

Postarea aceasta a avut peste 150 de distribuiri, și zeci de comentarii, în care oamenii își arătau indignarea față de numărul mare de cerșetori din Bistrița și numărul mare de persoane ce încurajează un astfel de comportament.

Poate spuneți că nu ar fi așa! Mai avem o mărturie.

„Eram în parcul de joacă din Parcul Municipal. Un țigănuș s-a apropiat de mine și s-a așezat pe bancă. Din vorbă în vorbă îmi spune: mi-am cumpărat adidașii ăștia acuma două săptămâni. Dar nu îmi mai plac! Mă duc să îmi cumpăr alții. La întrebarea: dar ai bani? mi-a răspuns: știu exact unde să merg și îmi fac banii de adidași în nici jumătate de oră de stat la cerșit”, a povestit Nella.

O altă întâmplare, tot cu copii, a fost când, cerșind bani, o bistrițeancă le-a arătat portmoneul gol. Un băiețel a fugit și s-a întors în nici două minute cu un teanc de hârtii de un leu, spunând: „Poftim, i-am cerșit pentru tine, că tu ai nevoie de ei mai mult ca mine. Că eu am bani!”

Bistrițeanul.ro a avut o perioadă campania „Un leu + un leu = doi cerșetori”, în care s-a explicat în nenumărate rânduri că Bistrița e raiul cerșetorilor și că o astfel de practică nu trebuie încurajată.

Până una alta, dacă nu aveți de lucru, dar vreți un câștig bunicel, vedeți dacă vă „ține” pentru locul din parcarea de la Kaufland!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...