8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

MINUNEA continuă, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! „Mă înclin cu tot respectul și prețuirea!”

Un artist a avut parte de o minune, prin mâna medicilor de la Bistrița. Acesta a avut două operații la șold, iar acum, stă în picioare și se va putea bucura în continuare de cariera sa. „Mă înclin cu tot respectul și prețuirea înaintea dumneavoastră!”, a scris acesta pe Facebook.

Florin Vos este un muzician din Reghin! Acesta a avut probleme la șolduri, fiind nevoie de două intervenții.

Iar prin mâna medicilor de la Spitalul Județean Bistrița, a avut parte de minunea prin care își poate continua nestingherit cariera.

„Poză de astăzi, 10 februarie 2020, înainte de externare, la 5 zile, după a doua operație de artroplastie totală de șold (al doilea șold).
Stăm bine în picioare, nu?”, a scris Florin Vos pe Facebook.

Acesta a apreciat enorm de mult ceea ce medicii bistrițeni au făcut pentru el, până acolo încât să se încline în fața lor.

Eu, Florin Vos, mă înclin cu tot respectul și prețuirea, înaintea dumneavoastră, oameni minunați și vă asigur, că veți avea mereu un loc special, în inima și in gândurile mele”, a mai scris acesta.

Operațiile la șold de care a avut nevoie au fost făcute de dr Bogdan Bumbu și echipa acestuia.

„După cum bine se vede(n.r. în poză), împreună cu domnul Dr. Bogdan Bumbu, medicul șef al secției de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița , cel care a coordonat întreaga operațiune, alături de minunata echipă a dânsului, spre o reușită fantastică, suntem foarte fericiți, că toate astrele au fost aliniate în favoarea noastră, iar la despărțire, eu sunt un pacient fericit, pregătit de o viață nouă, iar dânsul, un medic satisfăcut, pentru că și-a dus la îndeplinire misiunea, cu un profesionalism desăvârșit și un rezultat excepțional”, a mai scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Mulțumirile au curs și pentru întregul personal al spitalului, dar și conducerea acestuia, și alții care i-au fost alături.

Ca după orice intervenție, e nevoit să facă o pauză, dar e încrezător că, datorită medicilor, în curând își va relua activitatea.

„Pentru mine, urmează o pauză muzicală, de câteva săptămâni, timp în care voi încerca să mă recuperez 100%, urmând ca după această perioadă să imi reiau activitatea artistică și să ne reîntâlnim, la cele mai frumoase spectacole, concerte și petreceri private, așa cum am făcut și până acum. Gânduri bune și îmbrățișări puternice, tuturor! ”, a mai scris Florin Vos.

Despre alte operații impresionante la secția ortopedie puteți reciti aici:

Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!

SPITAL: Unul din cele mai performante aparate din lume, pentru unul dintre cei mai buni doctori din România

PREMIERĂ la Spitalul Județean! Un tânăr își poate mișca din nou șoldul!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...