25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

MINUNEA continuă, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! „Mă înclin cu tot respectul și prețuirea!”

Un artist a avut parte de o minune, prin mâna medicilor de la Bistrița. Acesta a avut două operații la șold, iar acum, stă în picioare și se va putea bucura în continuare de cariera sa. „Mă înclin cu tot respectul și prețuirea înaintea dumneavoastră!”, a scris acesta pe Facebook.

Florin Vos este un muzician din Reghin! Acesta a avut probleme la șolduri, fiind nevoie de două intervenții.

Iar prin mâna medicilor de la Spitalul Județean Bistrița, a avut parte de minunea prin care își poate continua nestingherit cariera.

„Poză de astăzi, 10 februarie 2020, înainte de externare, la 5 zile, după a doua operație de artroplastie totală de șold (al doilea șold).
Stăm bine în picioare, nu?”, a scris Florin Vos pe Facebook.

Acesta a apreciat enorm de mult ceea ce medicii bistrițeni au făcut pentru el, până acolo încât să se încline în fața lor.

Eu, Florin Vos, mă înclin cu tot respectul și prețuirea, înaintea dumneavoastră, oameni minunați și vă asigur, că veți avea mereu un loc special, în inima și in gândurile mele”, a mai scris acesta.

Operațiile la șold de care a avut nevoie au fost făcute de dr Bogdan Bumbu și echipa acestuia.

„După cum bine se vede(n.r. în poză), împreună cu domnul Dr. Bogdan Bumbu, medicul șef al secției de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița , cel care a coordonat întreaga operațiune, alături de minunata echipă a dânsului, spre o reușită fantastică, suntem foarte fericiți, că toate astrele au fost aliniate în favoarea noastră, iar la despărțire, eu sunt un pacient fericit, pregătit de o viață nouă, iar dânsul, un medic satisfăcut, pentru că și-a dus la îndeplinire misiunea, cu un profesionalism desăvârșit și un rezultat excepțional”, a mai scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Mulțumirile au curs și pentru întregul personal al spitalului, dar și conducerea acestuia, și alții care i-au fost alături.

Ca după orice intervenție, e nevoit să facă o pauză, dar e încrezător că, datorită medicilor, în curând își va relua activitatea.

„Pentru mine, urmează o pauză muzicală, de câteva săptămâni, timp în care voi încerca să mă recuperez 100%, urmând ca după această perioadă să imi reiau activitatea artistică și să ne reîntâlnim, la cele mai frumoase spectacole, concerte și petreceri private, așa cum am făcut și până acum. Gânduri bune și îmbrățișări puternice, tuturor! ”, a mai scris Florin Vos.

Despre alte operații impresionante la secția ortopedie puteți reciti aici:

Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!

SPITAL: Unul din cele mai performante aparate din lume, pentru unul dintre cei mai buni doctori din România

PREMIERĂ la Spitalul Județean! Un tânăr își poate mișca din nou șoldul!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: