20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

O bistrițeancă a obținut cel mai bun rezultat românesc la Jocurilor Olimpice de Tineret de la Lausanne

Bistrițeanca  Daniela Coşofreţ, legitimată la CSM, a reuşit să obțină cel mai bun rezultat al României de până acum la ediţia de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Lausanne.

Daniela Coșofreț a obținut locul 14 în proba de sprint feminin la schi alpinism, cu timpul de 3 min 45 sec 60/100. Daniela Coșofreț este eleva antrenoarei de schi Rodica Drăguș, una din legendele vii ale schiului bistrițean.

Reamintim că: Localitatea Lausanne din Elveția găzduiește începând cu data de 9 ianuarie, Jocurile Olimpice de Tineret. Din Lotul Olimpic de Tineret al României fac parte trei sportivi bistrițeni, Flaviu Păvălean și Darius Hângănuț în proba de schi fond, precum și Daniela Coșofreț la proba de schi alpinism.

România este reprezentată de 35 de sportivi la cea de-a treia ediţie de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret (competiţie rezervată sportivilor sub 18 ani) la biatlon, bob, hochei pe gheaţă, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond şi snowboard, zece dintre cele 16 discipline sportive aflate în programul competiţiei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.