-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Primarul Sorin Mititean îl va înfrunta pe Ioan Turc la șefia partidului! Este susținut de aripa Cîțu – Sighiartău din PNL BN

Primarul comunei Șieu-Măgheruș, Sorin Aurel Mititean, și-a anunțat astăzi candidatura la șefia PNL BN, urmând să-l înfrunte pe Ioan Turc la alegerile din toamnă pentru funcția de președinte al partidului.
Primarul Mititean recunoaște printre rânduri că a luat decizia după ce s-a „consultat cu mare parte dintre liderii și colegii” săi. Așadar, se pare că acesta este candidatul aruncat în luptă de aripa Cîțu-Sighiartău, care în câteva săptămâni se va lupta la Bistrița pentru șefia filialei județene. Actualul președinte al PNL BN, primarul Ioan Turc, conduce tabăra celor din partid care i-au rămas fideli, după alegeri, fostului premier Ludovic Orban.
Primarii din PNL BN sunt nemulțumiți de relația cu actualul președinte, căruia îi reproșează, mai ales lipsa de comunicare. De altfel, recent, primarii din PNL BN s-au plâns chiar președintelui Ludovic Orban de proasta colaborare cu Ioan Turc. Mai multe puteți citi AICI

Mai jos redăm integral comunicatului trimis astăzi presei locale de primarul Sorin Mititean:

Am luat decizia de a candida la funcția de președinte al filialei județene PNL Bistrița-Năsăud.

M-am consultat cu mare parte dintre liderii și colegii mei și cred că este momentul unei schimbări și a unui nou proiect pentru noi și județul nostru.

În ultimii ani am resimţit nevoia unei cu totul abordări privind managementul politic al filialei noastre şi cred că sunt în asentimentul multor colegi. E nevoie de o bună organizare a filialei, de comunicare internă dar și publică care să aducă o mai bună armonizare a ideilor și proiectelor noastre.

Sunt o persoană care întotdeauna am urmărit atingerea unor obiective și sunt convins că împreună cu echipa pe care o propun vom câștiga alegerile din 2024.

Sunt primar din anul 2004 și am trecut prin toate etapele de alegeri, fuziuni și mereu am găsit soluții la problemele apărute. Am susținut oameni onești și profesioniști care să ne facă cinste nouă și care să respecte standardele cerute de partid dar și de cetățeni.

Criteriile mele au fost mereu clare și simple. Sunt pentru performanță politică și administrativă și cred că acesta este singurul element relevant pentru noi toți. O echipă performantă va face performanță în alegeri și sunt convins că vom reuși.

Cunosc partidul, cunosc problemele și vin cu oameni buni și soluții care să ne aducă rezultate.

În toți acești ani am considerat că dacă îmi fac treaba de primar, vin și rezultatele politice și așa a fost.

Din punctul meu de vedere cred  că filiala are nevoie de o conducere colectivă, cu roluri asumate de fiecare membru și cred că o împărțire a responsabilităților ne va face mai eficienți. Nu în ultimul rând vreau ca fiecare membru să fie respectat și ascultat iar deciziile pe care le vom lua vor fi implementate de către organizație și de fiecare dintre noi.

Împreună cu primarii, cu liderii județeni, vom avea un parteneriat cu primul ministru al României pentru dezvoltarea județului.

Avem nevoie de proiecte durabile care să ne apropie de nivelul și de serviciile de calitate pe care le întâlnim atunci când mergem la Cluj-Napoca sau Oradea.

Proiectul pe care îl voi detalia în perioada următoare se leagă de viitorul filialei dar și al județului nostru. Împreună vom reuși.
PRIMAR ,
MITITEAN SORIN AUREL „

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Succes, un om hotărât, serios și cu viziune.
    Trebuie sa faceți o schimbare în PNL.
    Gata cu RUGINITII lăsați pe cei care fac.
    Succes domnului Mititean.

  2. Cum draqu va ganditi voi sa faceti politica pentru un judet cand conduci doar o mica localitate iar problemele sunt de 1000 de ori mai mici decat ale unui municipiu? Nici Consiliul Judetean nu are atatea probleme ca Bistrita. Voi sunteti avizi doar de putere. E ca si cum ai permis de masina mica si vrei sa mergi cu tirul. Sustine aripa Catu….auzi acolo….. Voi sunteti loviti in „aripa”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: