11.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Președintele CJ Radu Moldovan, despre funcționarii responsabili de SF-ul saniei de vară: „Nu mai au ce căuta acolo”

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a comentat situația din Consiliul Local al municipiului Bistrița. Consilierii și-au dat acordul pentru un studiu de fezabilitate greșit pentru sania de vară. Acesta i-a numit „nesimțiți” pe funcționarii care aveau obligația să citească documentul și nu au făcut-o.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan, funcționarii care au permis ca studiul de fezabilitate pentru sania de vară să ajungă în ședința de CL fără să îl citească sunt „nesimțiți” și nu mai au ce căuta în instituție.

„Ceea ce s-a întâmplat a fost o aberație, un lucru nepermis. Dar să știți că se întâmplă lucrurile astea. Nu un primar sau un președinte de Consiliu Județean verifică studii de fezabilitate. Un asemenea funcționar care este atât de nesimțit să dea drumul la un material care ajunge în ședință și devine public fără să-l citească, cum s-a întâmplat în povestea asta, nu mai are ce să caute acolo”, a spus Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că firmele care realizează studiile de fezabilitate pot fi trase la răspundere în cazul în care nu își fac treaba corespunzător doar în instanță. Radu Moldovan a recunoscut însă că nu a avut încă în instituție o asemenea situație care să necesite deschiderea unui proces în instanță.

Vă reamintim faptul că Consiliul Local al municipiului Bistrița și-a dat acordul pentru un studiu de fezabilitate plin de greșeli pentru sania de vară, investiție propusă pentru pârtia Cocoș. Firma care a încasat 28.500 de lei de la Primăria Bistrița pare să fi dat copy–paste dintr-un studiu similar realizat pentru Primăria Sibiu.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi mai jos:

Când nu ești atent nici la copy-paste: au încurcat Sibiul cu Bistrița la studiile pentru sania de vară din Wonderland

Primarul Ioan Turc despre SF-ul saniei de vară: „Nu există niciun fel de suspiciune cu privire la validitatea și corectitudinea studiului”

Emisiunea la care a fost invitat președintele Consiliului Județean Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Cazaciocul și Mazurca,
  Joacă pe pârtie, Turca.
  Mazurca și Cazaciocul
  Dreg cu grijă busuiocul
  Și-alți popi fac feștanie,
  Pentru bobsleigh-sanie.
  Prieteni – suiți pe Cocoș,
  Cu clăpari, bețe – galoși,
  Că vine Domnul Răducu
  Și vă dă de-a durdulucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis.