21.7 C
Bistrița
duminică, august 7, 2022

VIDEO: Îngerul păzitor de la incendiul de pe Odobescu are un regret! VEZI care e și AFLĂ starea victimelor:

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la un apartament pe strada Odobescu din municipiu. Patru persoane au ajuns la spital, și, din păcate, proprietarul apartamentului a decedat. Cel ce a dat alarma privind incendiul are un regret. VEZI care e acesta și AFLĂ starea victimelor:

Mobilizare de forțe în această dimineață, pe strada Odobescu din municipiu. Un incendiu a izbucnit la un apartament. Zeci de persoane au fost evacuate, cinci au ajuns la spital, printre care și un bebeluș, iar proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiul a decedat.

Mai multe despre incident și intervenție, aici:

FOTO/VIDEO – Bistrița: Bunic mort într-un incendiu la un apartament pe strada Odobescu

Din fericire, locatarii au putut să se întoarcă în locuințele lor, după ce pompierii au lichidat incendiul. Doar apartamentul bărbatului a fost mistuit de flăcări, iar unele au fost afectate doar de apa folosită la stingere. Cauza incendiului- o lumânare.

FOTO/VIDEO O lumânare lăsată nesupravegheată, cauza incendiului în urma căruia a murit un om

Poate că pagubele ar fi fost mai însemnate dacă unul dintre locatari nu ar fi avut de făcut un drum de Cluj. Acesta s-a trezit pe la ora 04:00. Pe la 05:00 a coborât la mașină și atunci a sesizat fumul care ieșea din apartamentul vecinului său. A dat repede alarma, ca locatarii să iasă din case și a sunat la 112.

Cu toate acestea, omul are un regret:

[arve url=”https://youtu.be/FPm39NsGH2Q” /]

Sesizarea destul de rapidă a incendiului a făcut ca și numărul victimelor să fie redus. Totuși, proprietarul a decedat, iar patru persoane au ajuns la spital. Dintre acestea, doar două rămân internate pentru supraveghere.

„În urma incendiului produs în blocul de locuințe de pe strada Alexandru Odobescu din municipiul Bistrița, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduși în această dimineață o fetiță de 1 an și 8 luni, mama sa, în vârstă de 39 de ani, și încă doi adulți, o femeie de 72 de ani și un bărbat de 83 de ani, prezentând ușoară intoxicație cu monoxid de carbon, conștienți, cooperanți. Toți pacienții au beneficiat de oxigenoterapie, iar pentru supravegherea stării de sănătate, copilul a rămas internat împreună cu mama sa în Secția Pediatrie. Ceilalți doi adulți au fost externați, întrucât nu au necesitat investigații medicale suplimentare”, a explicat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...