Alegeți să fiți un bărbat modern!

Alegeți să fiți un bărbat modern!

Dovani vă dă ocazia să arătați bine, cumpărând produse bărbătești la prețuri excepționale, cu reduceri de până la 50%. Să arătați bine și să fiți un bărbat modern și mulțumit de modul în care arătați este tot ceea ce firma Dovani își dorește.

Despre firma Dovani

Dovani este un brand definit de designul funcțional și de calitatea produselor noastre. Există pe piața românească din 1994, dar fiecare colecție aduce ceva stilat și contemporan pentru fiecare bărbat modern.

În fiecare an există câte 4 colecții care cuprind elementele esențiale unei garderobe care combină design-ul practic cu materialele de calitate și croiala confortabilă, la prețuri accesibile. Veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține o ținută smart casual, street sau office.

Ce vă oferă Dovani.ro?

  • Cămăși bărbați: Categoria de cămăși bărbăți reprezintă, în mod definitoriu, acele piese vestimentare care trebuie să se regăsească în cadrul garderobei unui bărbat caracterizat prin rafinament, eleganță și stil.
  • Sacouri bărbați: Categoria de sacouri bărbați vine în întâmpinarea tuturor bărbaților care sunt atenți la propria imagine. Prin aceste piese de îmbrăcăminte care aduc un plus de rafinament și de masculinitate, orice bărbat poate să aibă look-ul dorit cu o ținută de invidiat.
  • Tricouri bărbați: Categoria de tricouri bărbați este nelipsită din garderoba oricărui reprezentant al masculinității care se respectă și ține la imaginea sa. Dovani întâmpină bărbații rafinați cu o colecție în ton cu trendurile actuale de tricouri potrivite pentru un stil casual, lejer și confortabil.
  • Costume bărbați: Dovani vă oferă costume bărbați confecționate din materiale înalt calitative, astfel încât sa obțineți o ținută rafinată, potrivită pe deplin stilului dumneavoastră. Fie că este vorba despre vestimentația potrivită pentru birou, pentru o întâlnire de afaceri sau pentru a vă remarca prin eleganță la un eveniment deosebit, Dovani este magazinul care vă îmbracă cu personalitate. În categoria de costume bărbați aveți ocazia să alegeți exact acel costum Dovani care să vi se potrivească siluetei dumneavoastră și care să vă ofere o imagine impecabilă, punându-vă în valoare atuurile.
  • Geci bărbați: Dovani vine în întâmpinarea tuturor bărbaților care doresc să fie caracterizați prin eleganță și stil pe perioada iernii cu o gamă diversificată de geci bărbați care să le avantajeze siluetele masculine. O geacă groasă, realizată din materiale irezistibile, dar și în modele diverse pentru orice stil abordat nu trebuie să lipsească din garderoba de iarnă a niciunui bărbat.
  • Paltoane bărbați: Alegând unul dintre modelele inedite de paltoane Dovani veți reuși să aduceți un plus de stil ținutelor dumneavoastră.
  • Pantaloni bărbați: Fie că mergeți spre birou, la un eveniment aparte sau doriți să străluciți în timpul liber prin eleganță, pantalonii de bărbați Dovani sunt întotdeauna exact piesele vestimentare potrivite pentru orice siluetă masculină, subliniindu-i atuurile.

Când au loc reducerile?

Dovani.ro vă oferă reduceri de iarnă pentru produsele bărbătești de până la 50%, în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2019.

Unde găsiți reducerile?

Reducerile de până la 50%, le găsiți pe site-ul Dovani.ro și în magazinul nostru din B1 Retail Park.

De ce să cumpărați de la Dovani?

Dovani știe exact ce se poartă în fiecare sezon în parte, motiv pentru care este brandul de top în materie de ținute bărbătești. Dacă doriți să emanați stil și atitudine chiar și atunci când temperaturile sunt nefavorabile, trebuie să vă orientați spre produsele de bărbați Dovani.

VIDEO EXCLUSIV: Bătut crunt de ciobani, Michel, legendă mondială printre motocicliști, spune că va iubi în continuare Bistrița-Năsăud acum 6 ore - Michel, motociclistul bătut crunt de ciobani la Colibița, este o legendă mondială. Belgianul cu suflet de român a stat de vorbă cu reporterii Bistrițeanul.ro și a spus că indiferent de ce se întâmplă, el va iubi în continuare județul Bistrița-Năsăud.
VIDEO: Filmul neregizat, needitat și necenzurat al bătăii motociclistului belgian, prezentat de cel care a filmat totul acum 7 ore - Bătaia de la Colibița a motociclistului belgian a făcut înconjurul țării și a internetului. Cei care au urmărit imaginile șocante în care bărbatul era zdrobit în bătaie s-au scandalizat și au condamnat comportamentul ciobanilor. VEZI întreaga poveste spusă de cel care a filmat totul:
VIDEO: Bani de la Ministerul Fondurilor Europene pentru firmele care primesc elevi și studenți în practică acum 8 ore - Vești bune pentru elevi și sudenți, dar și pentru companiile private. Ministrul Fondurilor Europene îi îndeamnă pe cei din sectorul privat să instruiască tinerii prin stagii de practică. În schimbul pregătirii elevilor și studenților ministerul pune la dispoziția companiilor sume de bani considerabile.
FOTO: Plouă cu accidente de Sfântul Ilie! acum 9 ore - Sărbătoarea Sfântului Prooroc Ilie este bine cunoscută pentru ploile pe care le aduce. Anul acesta însă, a plouat cu accidente. Salvatorii bistrițeni au început de azi noapte cu accidente, și continuă să intervină și la această oră.
VIDEO- Dăncilă: Iohannis va plăti politic, cel puțin, pentru un Referendum neconstituțional acum 10 ore - Prezentă la Bistrița, Viorica Dăncilă a comentat și pe marginea deciziei CCR de a declara neconstituțională interzicerea amnistiei și grațierii. Aceasta a subliniat că președintele Iohannis va plăti politic, cel puțin, pentru organizarea unui referendum neconstituțional.
VIDEO: Reprezentanţi din 24 de ţări vor fi prezenţi săptămâna viitoare, la Bistriţa…! acum 11 ore - Reprezentanţi din 24 de ţări vor fi prezenţi săptămâna viitoare, la Bistriţa: aici se vor celebra 70 de ani de la înfiinţarea Uniunii Mondiale de Folclor. „Va fi prezent la Bistriţa tot Biroul Executiv al organizaţiei”.
VIDEO- Teodorovici: Facilitățile CFR pentru studenți tăiate de dragul drepturilor legale a veteranilor acum 12 ore - Ieri, la Bistrița, Eugen Teodorovici a vorbit despre modul în care PSD ar trebui să guverneze. Acesta a spus că trebuie să aibă ”curajul să ia problema și să o rezolve”. Printre ”problemele spinoase” a menționat și tăierea numărului de bilete gratuite CFR pentru studenți. Decizia ar fi luată pentu a favoriza veteranii care au acest drept, prin lege.
VIDEO: Roxana Mînzatu, ministrul Fondurilor Europene – Ne-am înhămat să promitem cele trei spitale regionale fără a avea terenul, fără a avea nici un document acum 13 ore - România încearcă să se alieze standardelor secolului XXI. Unul dintre domeniile la care am rămas repetenți în ultimii 30 de ani începe să se miște. Infrastructura medicală va beneficia într-un final de cele trei spitale regionale care vor fi construite în Cluj-Napoca, Craiova și Iași. Ministrul Fondurilor Europene a vorbit într-o emisiune Bistrițeanul LIVE despre cele trei unități medicale, dar și de ce s-a ajuns la întârzierea lucrărilor.
Au fost reţinuţi ciobanii care au snopit ieri în bătaie un belgian, la Colibiţa acum 14 ore - O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc ieri, în Colibița: un belgian a fost bătut cu bestialitate de câțiva ciobani. El voia să le ceară scuze pentru faptul că motocicleta sa i-a speriat pe caii ciobanilor. Trei dintre agresori au fost reţinuţi. UPDATE Ce a decis instanța:
S-a gătit Spitalul, minune mare, pentru vizita premierului Dăncilă! Dar n-a vrut să fie și fotografiat! acum 14 ore - Dacă de joi ați văzut ceva sclipind extraordinar de tare, și lumină venind din zona Han, să știți că a fost Spitalul Județean! S-a puțuluit, mninune mare, pentru vizita istorică a lui Dăncilă. Nu e de mirare că toți miniștri s-au referit la spital ca la o bijuterie. Baiu e că nu au vrut să cheme fotografii (a se înțelege presa). Dacă tot s-a gătit, de ce nu s-a lăsat și fotografiat???
VIDEO: O străduță din Bistrița, loc de promenadă pentru căruțe – ziua și pistă de raliuri pentru bolizi – noaptea acum 15 ore - Câtă armonie pe o străduță din Bistrița! Se acceptă pe ea atât numărul mic de cai, cât și mai mare. Doi cai frumoși ziua, mulți cai putere, noaptea! Doar că locatarii nu sunt prea încântați. Ar mai trece cu vederea ”activitatea” din timpul zilei, dar cea nocturnă e de nesuportat!
VIDEO: Vă place Brahms ? Atunci poftiţi la Sinagogă acum 16 ore - Melomanii din Bistriţa sunt invitaţi la un concert cameral extraordinar, marţi, 23 iulie, la Sinagoga din Bistriţa.  Se vor delecta cu trei compoziţii ale marelui compozitor Johannes Brahms.
Obediența jandarmilor atinge noi cote: Gata să calce trei oameni, pe trecere, ca să nu-și supere șefii acum O zi - Amintirile din 10 august sunt încă vii! Și mulți când văd uniforma de jandarm, fac legătura, involuntar, cu acea zi! Dacă la Bistrița, jandarmii păreau să fie mai ”friendly”, azi s-a demonstrat că atunci când boss-ul de la capitală e prin preajmă, se uită de omenie și bun simț. Jandarmii bistrițeni au ridicat ștacheta! Au fost gata să calce trei oameni pe o trecere de pietoni! Numa să nu-i supere pe ăi mai mari!
FOTO: Bărbat mușcat de viperă la o stână în Ciosa acum O zi - Un bărbat a fost mușcat de o viperă la o stână din localitatea Ciosa, în timp ce muta niște lemne. Din fericire viața nu i-a fost pusă în pericol.
VIDEO -Răzvan Cuc: Centură pentru Năsăud și urgentarea documentației pentru Autostrada Nordului și centura Bistriței acum O zi - În urma protestului #șîeu, Autostrada Nordului care va trece și prin Bistrița a fost aprobată rapid. Prezent în micul burg bistrițean, ministrul transporturilor Răzvan Cuc a spus că s-a urgentat documentația pentru drumul de mare viteză, dar și pentru centura orașului. Și la Năsăud vom avea o centură, promite Cuc.