Doina Pană: De ce și pentru ce candidez?

Doina Pană: De ce și pentru ce candidez?

România și românii merită mai mult respect în UE! Cred asta. În Parlamentul European voi cere ce ni se cuvine! Cu acest crez merg, împreună cu întreaga echipă PSD, în aceste alegeri. Cu maximă hotărâre!

Merităm mai mult ca stat și voi acționa cu determinare ca vocea mea să fie auzită la nivelul Parlamentului European. Merg acolo să apăr interesele României și ale românilor!

România a pierdut enorm din cauza unor europarlamentari români care au pus mai presus de interesul României propriile interese. Nu au avut nicio tresărire de conștiință când au votat împotriva țării lor și, implicit, împotriva neamului lor. Acest sabotaj trebuie să înceteze după data de 26 mai!

Ce voi face în Parlamentul European?

  1. Voi susține eliminarea standardelor duble pentru România și celelalte state din Est. Vreau subvenții egale în agricultură. Vreau produse de aceeași calitate pentru români cum au vesticii. Vreau drepturi și obligații identice pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, nu „croite” în funcție de limba vorbită. Nu mai vreau dublă măsură între parteneri. România mea, România noastră trebuie să stea la aceeași masă cu toate celelalte țări membre UE.
  2. Voi acționa pentru a atrage mai multe fonduri nerambursabile și pentru a identifica oportunități de dezvoltare. E interesul nostru s-o facem, pentru a crește!
  3. Voi lupta pentru simplificarea accesului firmelor românești la împrumuturile BEI (FEI). Cum? Prin crearea unui program de împrumuturi în euro dedicat IMM-urilor din Europa Centrală și de Est (inclusiv România), la aceeași dobândă aplicată statelor din Vest și garantată prin FEI.
  4. Voi milita pentru introducerea unui salariu minim unitar la nivelul Uniunii Europene pentru companiile multinaționale. Astfel, muncitorii români vor fi plătiți la standarde europene. Vor munci acasă pe aceeași bani ca în Occident!
  5. Voi combate activ abuzurile, voi lupta împotriva celor care încearcă să taie drepturile românilor, voi susține ca legislația europeană să fie respectată de toți, fără discriminare. Românii sunt și ei europeni, nu cetățeni de mâna a doua!
  6. Voi susține aderarea României la zona euro.
  7. Voi lupta pentru aderarea României la Schengen. România respectă deja toate criteriile privind aderarea la spațiul Schengen. Locul ei este acolo. Este un drept ce trebuie respectat!
  8. Voi cere politici publice care să asigure plata contravalorii restricțiilor de exploatare a pădurilor situate în arii naturale protejate din bani europeni și nu din bugetul de stat al României. Pădurile României sunt considerate „plămâniiEuropei”.
  9. Voi lupta pentru subvenții UE pentru produsele locale din ariile naturale protejate. Acestea trebuie să ajungă pe rafturile românești și europene la prețul corect pentru consumator și plata reală a muncii producătorilor, prin subvenționarea lor.
  10. Voi face demersuri pentru protejarea originii produselor tradiționale și meșteșugărești românești. Putem sta cu fruntea sus oriunde în lume cu ceea ce iese din mâinile românilor!

Acestea sunt o parte dintre proiectele mele ca europarlamentar român. Mă voi lupta pentru ele așa cum m-am luptat în Parlamentul României pentru păduri și am reușit să inving și firma Scweighhoffer și pe președintele Iohannis și pe toți cei care erau de partea lor!

Alege transformarea  acestor proiecte în realitate, votând lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!

Mandatul meu să fie mandatul bistrițenilor!

 Adriana Doina Pană, deputat de Bistrița-Năsăud și candidat pe lista PSD pentru Parlamentul European

Publicitate Electorală

Trei femei agresate fizic de doi bărbați! Unul a fost reținut! acum O oră- Un tânăr de 27 de ani și-a bătut soția. Un bărbat de 62 de ani a agresat fizic două femei. Ambii se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul de 62 de ani a fost reținut. AFLĂ ce s-a întâmplat:
Noutăți de iunie, la AWAKE Festival…! acum 2 ore- Echipa Awake Festival a transmis câteva noutăţi importante care vor conta pentru toţi cei care au de gând să participe la acest eveniment!  Iată despre ce este vorba: 
Ce ți-e și cu neamurile! I-a furat mașina, i-a lovit-o și apoi a plecat de la locul accidentului! acum 2 ore- Doi giurgiuveni, neamuri, le-au dat de lucru polițiștilor. Unul dintre ei a sunat la poliție, anunțând că i-a fost furată mașina. Polițiștii au găsit-o într-un șanț, în urma unui accident. Și nici urmă de ”șofer”.
Într-o săptămână, 21 de persoane internate cu BDA. Copiii mici pot chiar muri! acum 3 ore- O alimentație sănătoasă, hidratare corectă, igienă corectă, sunt doar câteva din lucrurile care ne pot scăpa de mari probleme. Într-o săptămână, 20 de bistrițeni au fost internați cu BDA, din care 12 copii sub 14 ani. Această boală le poate fi fatală micuților.
VIDEO PERICOL ÎN TRAFIC! Poliția caută un șofer care s-a aventurat rupt de beat prin județ acum 4 ore- Un șofer care a condus un autoturism înmatriculat în Dolj aseară este căutat de poliție, după ce un alt participant la trafic l-a surprins cu telefonul mobil conducând haotic și punând în pericol ceilalți șoferi.
Euforia Floral Boutique angajează decorator, Transmixt caută şoferi de autobus! Oportunităţi de muncă, la Bistriţa acum 5 ore- Dacă ai experiență în domeniul floristic, eşti tânără, serioasă, stăpână pe tine şi ambiţioasă – ai toate şansele să-ţi găseşti un loc de muncă la Euforia Flaoral Boutique! Transmixt caută şoferi de autobuz! NOi locuri de muncă, disponibile în Bistriţa:
INADMISIBIL! Viețile bistrițenilor „costă”… două pancarte minuscule! acum 6 ore- Despre degradarea clădirilor din Centrul Istoric, Bistrițeanul.ro a mai scris. Dar ceea ce s-a întâmplat zilele trecute e inadmisibil! Conform imaginilor, viața bistrițenilor costă...cât două pancarte minuscule.
FOTO/VIDEO. Adoratio. Ei sunt copiii care ştiu să cânte dumnezeieşte… acum 7 ore- "Am învăţat foarte multe din toată această experienţă alături de Adoratio. Învăţăm unii de la alţii în fiecare moment ce înseamnă respectul şi acceptarea, iar eu încerc să le transmit copiilor în primul rând bucuria de a cânta... Trebuie să se simtă bine şi fericiţi când vin la cor...”, a mărturisit Carolina Karoli, dirijorul corului Adoratio.
INEDIT! 24 de drapele istorice, purtate de tineri îmbrăcați în port popular, la Bistrița acum 8 ore- Ziua Drapelului Național al României va fi sărbătorită într-un mod inedit, în acest an! Bistrițenii vor avea ocazia să admire 24 de drapele istorice, datând încă din secolul I î.Hr.. Acestea vor defila prin fața curioșilor, purtate de tineri îmbrăcați în port tradițional. AFLĂ programul:
Rostul de dimineaţă. Tulburător, în parcul din Bistriţa: O mamă îşi duce copilul în dinţi… acum 9 ore- S-a întâmplat chiar zilele trecute, în parcul municipal din Bistriţa. Cei care s-au nimerit prin zonă au urmărit cu sufletul la gură câteva imagini tulburătoare, surprinse întâmplător, de o cameră vigilentă...  
Bistrițeanul care știe de la Pitti Uomo, cel mai tare eveniment dedicat modei masculine din Italia, ce vor purta bărbații cu stil în 2020 acum 23 de ore- Simi Creța este o enciclopedie în materie de modă și stil masculin, iar în ultimii ani și-a cultivat intens pasiunea din care a făcut o afacere. Dacă săptămânile trecute a fost în Spania, unde s-a pus la curent cu toate noutățile în ceea ce privește costumele de gală și ceremonie, zilele trecute a revenit din...
FOTO: Bebeluș de 3 luni grav rănit, după ce căruța în care se afla, cu mama și cei cinci frați, s-a răsturnat acum O zi- Un accident mai puțin obișnuit a avut loc în Satu Nou. O căruță s-a răsturnat în șanț. Toate cele șapte persoane au ajuns la spital. 
Cel mai amplu album foto, cu cei mai frumoşi bistriţeni îmbrăcaţi în IE…! acum O zi- O invitaţie specială, pentru toţi bistriţenii: Luni, 24 iunie – de Ziua Universală a Iei – suntem cu toţii invitaţi să realizăm împreună „Albumul bucurIEI bistrițene”! La Muzeul Judeţean - un eveniment de excepție dedicat sărbătoririi iei: „Port cu mândrIE”. Iile de o frumusețe covârșitoare, adunate cu migală de Marius Matei în colecția etnografică ce îi poartă numele, revin la Bistrița!
Italienii au ocazia să admire două porturi populare din Țara Năsăudului, de Ziua Iei! acum O zi- 24 iunie este desemnată Ziua Iei. Frumusețea iei românești, mai exact a portului din Țara Năsăudului, va putea fi admirată și de italieni. Silvia Floarea Toth va expune mâine, la Roma, două porturi populare.
DE CITIT: Un roman noir – o confesiune fără speranță, o declarație în fața morții… acum O zi- Un roman noir – o confesiune fără speranță, o declarație în fața morții… Un manuscris aflat la mila unui preot de închisoare, un disperat exercițiu de stil executat de un personaj muribund. Tonul e simplu și fără pretenții. De aceea povestea transmite o durere ascuțită, în linii brutale, cu imagini vibrante și cu asocieri senzoriale cutremurătoare...