Doina Pană: De ce și pentru ce candidez?

Doina Pană: De ce și pentru ce candidez?

România și românii merită mai mult respect în UE! Cred asta. În Parlamentul European voi cere ce ni se cuvine! Cu acest crez merg, împreună cu întreaga echipă PSD, în aceste alegeri. Cu maximă hotărâre!

Merităm mai mult ca stat și voi acționa cu determinare ca vocea mea să fie auzită la nivelul Parlamentului European. Merg acolo să apăr interesele României și ale românilor!

România a pierdut enorm din cauza unor europarlamentari români care au pus mai presus de interesul României propriile interese. Nu au avut nicio tresărire de conștiință când au votat împotriva țării lor și, implicit, împotriva neamului lor. Acest sabotaj trebuie să înceteze după data de 26 mai!

Ce voi face în Parlamentul European?

  1. Voi susține eliminarea standardelor duble pentru România și celelalte state din Est. Vreau subvenții egale în agricultură. Vreau produse de aceeași calitate pentru români cum au vesticii. Vreau drepturi și obligații identice pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, nu „croite” în funcție de limba vorbită. Nu mai vreau dublă măsură între parteneri. România mea, România noastră trebuie să stea la aceeași masă cu toate celelalte țări membre UE.
  2. Voi acționa pentru a atrage mai multe fonduri nerambursabile și pentru a identifica oportunități de dezvoltare. E interesul nostru s-o facem, pentru a crește!
  3. Voi lupta pentru simplificarea accesului firmelor românești la împrumuturile BEI (FEI). Cum? Prin crearea unui program de împrumuturi în euro dedicat IMM-urilor din Europa Centrală și de Est (inclusiv România), la aceeași dobândă aplicată statelor din Vest și garantată prin FEI.
  4. Voi milita pentru introducerea unui salariu minim unitar la nivelul Uniunii Europene pentru companiile multinaționale. Astfel, muncitorii români vor fi plătiți la standarde europene. Vor munci acasă pe aceeași bani ca în Occident!
  5. Voi combate activ abuzurile, voi lupta împotriva celor care încearcă să taie drepturile românilor, voi susține ca legislația europeană să fie respectată de toți, fără discriminare. Românii sunt și ei europeni, nu cetățeni de mâna a doua!
  6. Voi susține aderarea României la zona euro.
  7. Voi lupta pentru aderarea României la Schengen. România respectă deja toate criteriile privind aderarea la spațiul Schengen. Locul ei este acolo. Este un drept ce trebuie respectat!
  8. Voi cere politici publice care să asigure plata contravalorii restricțiilor de exploatare a pădurilor situate în arii naturale protejate din bani europeni și nu din bugetul de stat al României. Pădurile României sunt considerate „plămâniiEuropei”.
  9. Voi lupta pentru subvenții UE pentru produsele locale din ariile naturale protejate. Acestea trebuie să ajungă pe rafturile românești și europene la prețul corect pentru consumator și plata reală a muncii producătorilor, prin subvenționarea lor.
  10. Voi face demersuri pentru protejarea originii produselor tradiționale și meșteșugărești românești. Putem sta cu fruntea sus oriunde în lume cu ceea ce iese din mâinile românilor!

Acestea sunt o parte dintre proiectele mele ca europarlamentar român. Mă voi lupta pentru ele așa cum m-am luptat în Parlamentul României pentru păduri și am reușit să inving și firma Scweighhoffer și pe președintele Iohannis și pe toți cei care erau de partea lor!

Alege transformarea  acestor proiecte în realitate, votând lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!

Mandatul meu să fie mandatul bistrițenilor!

 Adriana Doina Pană, deputat de Bistrița-Năsăud și candidat pe lista PSD pentru Parlamentul European

Publicitate Electorală

Medicii de familie NU vor să facă de gardă la UPU! CARE le e expliația: acum 16 ore - Managerul Spitalului a explicat că a propus medicilor de familie să facă de gardă la UPU. Cum aceștia au refuzat, Lazany vrea să-i oblige…prin lege. Nu banii ar fi problema lipsei de interes pentru gardă. CARE e explicația medicilor de familie: Codurile de gravitate a problemelor cu care pacienții se prezintă la UPU sunt alb,...
AQUABIS: Lucrări pe Zefirului, până la noapte acum 17 ore - Astăzi, 14.09.2019, între orele 15.30 – 22.00 se va SISTA PARTIAL furnizarea apei potabile în municipiul Bistrita pe strada Zefirului. În acest interval orar se vor executa lucrări de remediere a unei avarii .
FOTO/VIDEO INCREDIBIL! Cu școală renovată, copiii dintr-o localitate bistrițeană sunt nevoiți să facă naveta 10 km acum 17 ore - Situație incredibilă în comuna Negrilești. 16 copii sunt nevoiți să facă naveta 10 kilometri, din Breaza în Negrilești, în ciuda faptului că au o școală proaspăt renovată. Motivul?! Directoarea școlii vrea „rotunjirea” claselor.
Să fie clar! Să parchezi ca un bou nu e fraudă! Avem dovada: acum 20 de ore - Șoferii care parchează pe locuri rezervate persoanelor cu handicap, pe spaţiul verde sau pur şi simplu unde apucă, par să fie tot mai prezenți în peisaj. Funcția pe care o ai într-o instituție ne demonstrează că poți face tot ce-ți poftește suflețelul... oricum nu pățești nimic. Așa și cu parcatul mașinii...
Doi bistrițeni au pus pe picioare cel mai cool local dedicat burgerilor din Cluj-Napoca acum 21 de ore - Doi bistrițeni au pus pe picioare cel mai cool local dedicat burgerilor din Cluj-Napoca. Totul a pornit de la o idee, o perioadă de muncă în Anglia și o investiție de 100.000 de euro.
Ford dezvăluie o gamă de vehicule electrificate care va depăși gama de modele cu motorizări convenționale benzină și diesel până în 2022 acum 22 de ore - Ford lansează în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt cea mai puternică gamă de vehicule electrificate din istoria sa. Aceasta include noul Puma EcoBoost Hybrid, noile modele plug-in hybrid Explorer și Tourneo Custom și noua generație a SUV-ului Kuga – primul model Ford care este oferit în versiuni de propulsie mild-hybrid, full-hybrid și plug-in...
VIDEO: Primul liceu ortodox privat prinde contur la Bistriţa…! acum 23 de ore - Existenţa unui liceu ortodox privat la Bistriţa prinde contur: Va funcţiona în conformitate cu programa Ministerului Educaţiei Naţionale. Nu va fi un seminar teologic, va fi o şcoală privată cu profil teologic, patronată de Biserica Ortodoxă.
Vrei un weekend prelungit?? FII EROU și-l poți avea! acum 2 zile - Prezentă în emisiunea Bistrițeanul.ro, Adina Beudean, directorul Centrului de Transfuzii a explicat avantajele donării de sânge. Nu doar că salvează viața celui pentru care donezi, ci și a donatorului. Mai mult, dacă ești erou, poți avea un weekend prelungit. AFLĂ cum:
Restaurantele L’Aroma și Casa Someșană îți aduc delicatesele direct la birou sau oriunde te-ai afla! acum 2 zile - Ştiţi acel moment al zilei, la birou, în care cineva întreabă „Ce mâncăm şi noi astăzi?” şi fiecare începe să îşi dea cu părerea într-un dezacord total? Pentru cei care ar mânca ceva tradițional, dar și pentru cei care vor să fie mai sofisticați, avem soluția! Restaurantele L’Aroma și Casa Someșană aduc delicatesele direct la birou sau oriunde te-ai afla!
ZVONOTECĂ: S-a furat ditai pădurea între Sângeorz-Băi și Maieru! Au rămas doar cioatele, vreo 8000… acum 2 zile - Teoretic, avem o grămadă de instituții plus un ministru al Pădurilor de pe la noi - Ioan Deneș - care ar trebui să vegheze asupra aurului verde din pădurile județului, să fie expoatat cu responsabilitate, legal, etc. Asta a fost teoria. Practic avem o grămadă de slujbași plătiți regește de la bugetul de stat care s-au făcut că nu văd că a dispărut o pădure întreagă, dintre Sângeorz-Băi și Maieru.
Aquabis: Trei străzi fără apă azi, în Bistriţa acum 2 zile - Astăzi, 13 septembrie 2019, se va sista furnizarea apei potabile în  municipiul Bistriţa. Trei străzi vor fi afectate:
Vreți curent gratuit cu fotovoltaice? Trebuie să vă aduceți instalatori de la sute de kilometri distanță acum 2 zile - Începând de ieri, românii care vor electricitate gratuită o bună parte din an vor primi de la stat 20.000 de lei pentru a-și instala acasă panouri fotovoltaice. Aceștia pot deveni producători de energie electrică, surplusul fiind practic vândut din nou în rețea.
FOTO/VIDEO: Cap de TIR în flăcări, după un impact cu un autoturism acum 2 zile - Un incendiu violent a izbucnit în Mijlocenii Bârgăului! Un cap de TIR a fost cuprins de flăcări, după impactul cu un autoturism! Echipajele de salvatori se luptă să stingă flăcările!
Firmele nu se înghesuie la licitațiile organizate de Primăria Bistrița. Lipsa ofertanților a blocat inclusiv „Linia verde” acum 2 zile - Mai multe proiecte ale Primăriei Bistrița sunt în stand by, după ce firmele nu s-au prea înghesuit să participe la licitațiile organizate de municipalitate. Printre ele se numără achiziționarea unui ski lift pentru pârtia de schi, dar și a autobuzelor electrice pentru „Linia verde”.
Un sfert din directorii de școală din județ au ajuns în funcții fără concurs acum 2 zile - Aproape un sfert din directorii școlilor din Bistrița-Năsăud ocupă posturile fără să fi dat un concurs pe post, după ce au fost numiți cu delegație în funcție. „De vină” pentru această situație fiind pensionările, dar și faptul că în urma concursurilor de anii trecuți posturile nu au fost ocupate.