Ioan Turc: La ștrandul municipal, lucrările de un milion de euro le pot vedea doar avizații

Ioan Turc: La ștrandul municipal, lucrările de un milion de euro le pot vedea doar avizații

În zilele caniculare ce tocmai au trecut, bistrițenii așteptau cu nerăbdare deschiderea ștrandului municipal. Acum, când autoritățile au dau frâu liber la baie și distracție, vremea face pe „nebuna” și ne pune să revenim la paltoane. Ioan Turc desființează municipalitatea și lucrările de reabilitare ale ștrandului.

La începutul lunii iulie ANM a emis coduri de caniculă, iar bistrițenii au împânzit mediul on-line cu întrebări de genul „Când se deschide ștrandul Codrișor?”. Municipalitatea a pus mult răbdarea localnicilor la încercare, iar cu chiu, cu vai, până responsabilii s-au dumirit cum stă treaba și cu faimoasa piscină, au dat liber la distracție și au deschis ștrandul municipal.

Într-o conferință de presă, Ioan Turc – liderul PNL BN, a dat cu administrația locală de pământ și a desființat lucrările de renovare ale ștrandului care au costat nu mai puțin de un milion de euro. Acesta a tăiat în carne vie și a spus că deși s-a montat un faimos sistem de încălzire a apei, cei care se aventurează să se răcorească, ies din apă cu dinții dârdâind.

„PSD-ul din Primărie a băgat în ștrandul municipal un milion de euro. Ca și cum un milion de euro ar fi la îndemâna oricui. Pe vremea lui Ceaușescu, când eram copil, ștrandul se deschidea de cele mai multe ori în luna mai. După ce PSD-ul a băgat un milion de euro și zic ei, au instalat un sistem cu panouri pentru încălzirea apei, ștrandul se deschide în luna iulie. Culmea, apa e rece! Oamenii se plâng că apa e rece.”, transmite Turc.

Liderul PNL BN mai spune că ștrandul Codrișor arată exact ca în copilăria lui, însă din anumite puncte de vedere lucrurile stau mai prost, făcând referire la iarba care era de altă calitate și terenul era mai bine întreținut, iar mai presus de orice – era curățenie.

„După un milion de euro nu se vede aproape nimic. Probabil sunt lucrări ascunse pe care le pot vedea doar avizații. De aceea am cerut devizul lucrărilor, să ni se explice unde a mers milionul. Încă mai așteptăm. E limpede: PSD este campionul extremelor – lucrări extrem de scumpe și cumplit de proaste! Cel mai bun lucru pentru oraș ar fi ca PSD să își ia o pauză.”, a concluzionat Ioan Turc.

Mai multe despre deschiderea oficială a ștrandului municipal puteți reciti în materialul de mai jos.

FOTO: S-a deschis ștrandul! Mulți curioși, puțini cu adevărat interesați!

Stelele și planetele – observate din Pasul Tihuța. Cum a ajuns un observator astronomic în „cel mai întunecat loc din Europa” acum 56 de minute - În urmă cu două zile au început amenajările pentru amplasarea unui telescop în Pasul Tihuța, în incinta sediului asociației Tășuleasa Social. Locația nu a fost aleasă întâmplător, fiind considerată cea mai întunecată zonă din Europa. Au pus umărul la proiectul Tășu elevi din România, Turcia și Statele Unite.
FOTO/VIDEO: Despre femei puternice, provocări, vise şi afaceri de succes, la FlexTour acum 2 ore - Cum să împaci şi capra şi varza? Cum să găseşti un echilibru între viața de familie și cea profesională? Cum să ai succes la locul de muncă și, în același timp, să te bucuri de o familie fericită?
Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, în Ilva Mică acum 2 ore - Astăzi, 17 iulie 2019, se va sista  furnizarea  apei  potabile în localitatea Ilva-Mică, Ce străzi vor fi afectate:
Scandal cauzat de alcool, terminat cu lovituri de cuțit pe Someșului acum 3 ore - Noaptea trecută, un scandal cauzat de alcool s-a terminat cu lovituri de cuțit la un bloc de nefamiliști de pe strada Someșului. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost tăiat în zona umărului.
FOTO/VIDEO: CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ – Doi bistrițeni prinși cu numeroase plante halucinogene acum 15 ore - Doi tineri bistrițeni au fost prinși în trafic de polițiști. Mașina era plină de plante halucinogene. Cei doi tineri au fost duși la sediul poliției, alături de impresionanta captură.
ECLIPSĂ parțială de Lună, la noapte! Se va vedea întreg fenomenul, dacă e senin! acum 19 ore - La noapte, iubitorii de fenomene astrale TREBUIE să stea treji! Va avea loc o eclipsă parțială de Lună. Pe tot parcursul fenomenului, în dreapta Lunii se va afla planeta Saturn și o constelație în formă de casă, constelația Sagittarius. CÂND începe:
Cristina Iurişniţi (USR) solicită demiterea ministrului Ecaterina Andronescu! acum 19 ore - Dezamăgită şi exasperată de prestaţia ministrului Educaţiei, profesoara Cristina Iurişniţi (USR Bistriţa-Năsăud) a solicitat demiterea Ecaterinei Andronescu - care  a picat Bac-ul la geografie, într-o declarație politică ea afirmând recent că Alexandria este județ.
VIDEO: Târgul mare al Bistriţei se apropie! „Încă purtăm tratative şi negocieri” acum 20 de ore - Zece zile de sărbătoare îi aşteaptă pe bistriţeni spre finalul lunii august. „Încă nu este nimic sigur. Încă purtăm negocieri şi tratative care vor fi definitivate în cursul ultimei săptămâni din iulie”, a precizat pentru Bistriţeanul.ro prof. dr. Dorel Cosma, directorul Palatului Culturii.
Imagine dezolantă, în Turnul Bisericii Evanghelice acum 21 de ore - Ce poate fi mai frumos, într-un turn de biserică, care ar fi și principala atracție a orașului, decât o mini-vietate moartă în descompunere? Mai multe vietăți, probabil. Bistrița este orașul tuturor posibilităților! Partea proastă este că ne cam obișnuim cu asta.
FOTO: Cinci mașini, două accidente, o victimă – la nici 5 minute distanță! acum 22 de ore - Două accidente rutiere au avut loc în urmă cu puțin timp. În unul au fost implicate două autoturisme- fără victime. În al doilea, trei autoturisme, iar o persoană va fi transportată la spital.
Băcăuan căutat pentru tentativă de omor, găsit la noi în județ! UNDE se ascundea: acum 23 de ore - Polițiștii bistrițeni au reușit să găsească pe un băcăuan căutat pentru tentativă de omor. Acesta a fost identificat în județul nostru, la câțiva kilometrii de Bistrița.
FOTO – Mijlocenii Bârgăului: Neatenția face victime acum O zi - Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 17, în Mijlocenii Bârgăului. O autoutilitară a lovit un autoturism care a oprit pentru un viraj la stânga. Din cauza neatenției, două persoane au fost rănite.
TRAGIC: Un bunic și-a pierdut viața din cauza mașinii de spălat sub presiune acum O zi - Zi neagră pentru o familie, în urma unui incident din Teaca. Un bunic de aproximativ 60 de ani a murit electrocutat. Acesta utiliza mașina de spălat sub presiune. În ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.
FOTO: Au purtat salvatorii pe drumuri că n-au vrut să se împace, după un frecuș în sens acum O zi - Un eveniment rutier a avut loc în sensul giratoriu de la Cap de Bou, din municipiu. O autoutilitară și un autoturism au pătruns în același timp în sens și s-au frecat una de alta. Pentru că șoferii nu au vrut inițial să se înțeleagă, au purtat salvatorii pe drumuri, degeaba.
Marșarierul buclucaș! Cum s-a ales un bistrițean cu dosar penal după o astfel de manevră: acum O zi - S-a dat ”alarma” ieri, de două ori, în urma unor manevre de marșarier. Dacă în cazul unuia, șoferul și-a continuat drumul fără prea mare tam-tam, nu la fel s-a întâmplat în cel de-al doilea caz. Bistrițeanul s-a ales cu dosar penal. CE au descoperit polițiștii: