Mini Academia face lucruri mărețe: After-schooling calitativ, începând de acum și la Bistrița!

Mini Academia face lucruri mărețe: After-schooling calitativ, începând de acum și la Bistrița!

NU vă lăsați păcăliți de nume! Mini Academia va face lucruri mari. Și nu o spunem noi, o spun cadrele didactice specializate și pasiunea investită pentru cei mici. Au implementat în Bistrița o idee adusă din capitală!

A profesat ca educatoare la o grădiniță din București și s-a hotărât să aducă conceptul de „after-schooling” la ea acasă. Emilia Baciu a pus bazele Mini Academiei, scutind niște părinți de la stres și făcând niște copii fericiți. Întreaga viață a fost înconjurată de cadre didactice, ea la rândul ei devenind unul.

Și unde altundeva putea să-și materializeze pasiunea pentru educație, decât în cadrul unei „academii” pentru cei mici? Mama Emiliei, profesoara Florica Chereja, are o experiență vastă cu copiii, câștigând diferite distincții. Ea este unul din cadrele pentru ciclul primar ce-i va îndruma pe elevi în decursul orelor de după masă. Împreună cu Florina Vlașin, un alt cadru didactic excepțional, cele două învățătoare vor face echipă pentru cei mici. Predarea se face și în limba germană, pentru elevii ce aparțin de această secție. Profesoara Săcărea Hildegard, translator de meserie, va fi și ea la dispoziția celor mici!

Dacă ai un copil în clasele 0 – V, Mini Academia te așteaptă numaidecât! Și nici măcar nu trebuie să te stresezi să-l aduci până acolo, cei de la Academie s-au gândit la toate! Îl iau direct de la școală, iar la încheierea programului îl aduc direct acasă! Au propriul microbuz, așa că tot ce trebuie să facă cel mic e să-și aștepte șoferul! Și după o zi de școală îi așteaptă o masă copioasă la Academie. Iar după ce și-au făcut temele împreună cu profesorii, elevii nu vor scăpa nerăsplătiți! Vor primi gustări sănătoase din categoria fructelor și biscuiților cu lapte. Dacă și-au terminat treaba de elev silitor, copiii se vor bucura de niște timp liber și activități extracuriculare.

ATENȚIE! S-ar putea să nu mai vrea acasă! S-ar putea să se fi împrietenit prea bine unul, cu altul sau să le placă prea mult „la școală”. Să nu spuneți că nu v-am avertizat!

„Locul perfect în care copilul tău își poate pregăti temele sau poate desfășura activități liber-creative sub atenta îndrumare a cadrelor specializate.” – așa sună o scurtă descriere a celor de la Academie. Dacă nu crezi în cuvinte, uite ce super-program au conceput:

 • 12:00 – 14:00 – preluarea copiilor de la școli cu microbuzul Mini Academiei și servirea mesei.
 • 14:00 – 16:00 – realizarea temelor pentru acasă cu sprijinul cadrelor didactice calificate
 • 16:00 – 16:15 – gustare: iaurt/fructe/biscuiți cu lapte
 • 16:15 – 16:30 – timp liber/desene/jocuri recreative
 • 16:30 – 17:45 – activități extracuriculare
 • 17:45 – pregătirea copiilor pentru transportul către casă

Acum, poate vă întrebați ce fel de activități extracuriculare ar putea desfășura copilul la Academie. Ei bine, cei de acolo au pregătit un program special pentru fiecare zi, astfel:

 • Luni – Atelier de Creație/Artcraft
 • Marți – Atelier de Coafură
 • Miercuri – Dans Modern
 • Joi – Muzică/Pian
 • Vineri – Engleză

De costuri nu trebuie să-ți faci griji prea mari, sunt o nimica toată! Prețul lunar este de 950 cu masa inclusă, sau 750 fără masă. Mai mult decât atât, transportul este asigurat în ambele cazuri. Așa că la ora 18:00 ți-l aduc pe cel mic în fața ușii!

Locurile Academiei sunt însă limitate! Ele sunt în număr de 20, așa că ar trebui să te grăbești dacă nu ți-ai înscris deja copilul! Mini Academia se află chiar în inima Bistriței, în Piața Morii, nr. 56.

Contact: 0740 777 909 – Emilia Baciu

Facebook https://www.facebook.com/MINI-Academia-363379650736363/

acum O orăFOTO/VIDEO: Un utilaj de deszăpezire a ajuns în șanț, pe Dealul Dumitrei - Traficul a fost blocat preț de câteva zeci de minute, pe Dealul Dumitrei. Un utilaj de deszăpezire a ajuns în șanțul de la marginea carosabilului. 
acum 4 oreFOTO/VIDEO: Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor până ce pier… - „Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor până ce pier… Până ce mor, pleacă-te îngere la trista-mi plângere plină de-amor…”
acum 6 oreBrandul Sense anunță mari reduceri la colecția de sezon! - În universul fascinant al modei, ocazia unor mari reduceri reprezintă o seducătoare atracție  pentru toate categoriile de cumpărătoare: este momentul în care poți găsi produse de calitate superioară, la prețuri foarte atractive.
acum 8 oreInovație! Lâna prelucrată în Bistrița va „îmbrăca” anul acesta primele case din țară - Potrivit ministrului Agriculturii Petre Daea primele case izolate termic cu lână vor apărea anul acesta. Printre județele unde se prelucrează saltele din lână pentru izolarea termică se numără și Bistrița-Năsăud.
acum 10 oreUn tânăr de 29 de ani din Ciceu-Mihăiești s-a autoincendiat. O aeronavă militară l-a transportat la București - Un tânăr de 29 de ani din Lelești, comuna Ciceu Mihăiești a fost transportat în această dimineață de urgență la București, după ce a încercat să se autoincendieze. Acesta avea arsuri pe 49% din corp.
acum 12 oreFOTO/VIDEO: MI-NU-NE! Struța a adus pe lume patru viței gemeni, sănătoși și frumoși - În județul nostru, mai exact în localitatea Ilișua, patru ”puiuți” au venit pe lume. O văcuță a născut trei vițelușe și un tăuraș. Aceștia au venit pe lume la termen, și sunt frumoși și sănătoși.
acum 23 de oreCinci tineri ce ar fi fost drogați, din care unul în stare de inconștiență, găsiți de un jandarm, în timpul liber - Descoperire neobișnuită în această după-masă, pe o stradă din municipiu. Un jandarm aflat în timpul liber a observat cinci tineri care aveau un comportament neobișnuit. Unul dintre ei era căzut în zăpadă, inconștient. Se pare că aceștia ar fi fost sub influența unor substanțe necunoscute.
acum O ziDE CITIT: Cum să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii - Dacă vreți să vindeți ceva ce NU SE POATE VINDE, trebuie să citiți cartea Petrei Boantă: „Pur și simplu nu înțeleg de ce socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. De ce merg să cumpăr hârtie igienică și vânzătorul ăla reușește să-mi bage pe gât confetti pentru petrecere și mănuși de grădinărit?”
acum O ziPesta porcină pune în carantină nouă localități din județ. 20 de echipe au fost astăzi acolo pentru a-i instrui pe locuitori - Două cazuri de pestă porcină s-au înregistrat în județul nostru. Acest lucru pune în carantină nouă localități din județ. 20 de echipe au fost prezente azi în zona respectivă, pentru a instrui locuitorii. La fel se va acționa și în alte localități tampon.
acum O zi7 echipe de specialiști examinează containerele semi-îngropate, în Bistrița. Blocaje, la Dumitra - 7 echipe de specialiști examinează și inventariază, în aceste zile, containerele semi-îngropate din Bistrița. La Dumitra există blocaje în proiectul de construcție a celulei 2 pentru groapa de gunoi de la Tărpiu: „...Suntem ținuți în loc de o jumătate de an, din pricina avizului pentru situri și monumente. Se cer niște lucrări puțin cam savante, prea academice pentru o comună…”
acum O ziGumix Net îți oferă cele mai bune cauciucuri agricole și pentru camioane - Oamenii gospodari deja se gândesc la munca ce o au de făcut în primăvară. Tocmai de aceea, Gumix Net vine în întâmpinarea acestora cu o gamă variată de cauciucuri agricole. La prețuri excepționale și calitate de nereproșat se găsesc și cauciucurile pentru camioane.
acum O ziRostul de dimineață. Pârtia Cocoș din Wonderland intră în rândul lumii: Are IMN - O nouă surpriză plăcută, pentru fanii și admiratorii sau chiar dușmanii invizibili ai Pârtiei Cocoș, din Wonderland: de acum, pârtia devenită celebră după doar câteva zile de funcționare are și un imn compus de un bistrițean cu suflet mare.
acum 2 zileInstanța a decis arestarea preventivă pentru bărbații prinși cu droguri de 200.000 de euro - O acțiune de prindere în flagrant a fost organizată ieri, în vama Borș. În urma acesteia, și a unor percheziții, opt persoane au fost duse la audieri. Patru au ajuns în fața instanței, luându-se decizia arestării preventive.
acum 2 zileNe îndoapă cu medicamente! „Este aberant ce se întâmplă, la ora actuală, în farmacii” - Ar trebui să existe și în mediul rural câte o farmacie la 4.000 de locuitori, însă în unele localități – precum Maieru, unde sunt aproximativ 7.000 de locuitori, cu tot cu cei din Anieș – există deja 5 farmacii, în timp ce alte localități, cum este Chiochiș, nu au nicio farmacie… Este aberant ce se întâmplă la ora actuală în farmacii…”
acum 2 zileFOTO/VIDEO PRUNDU – BÂRGĂULUI: Accident cu victimă încarcerată - Un accident rutier a avut loc în urma cu câteva minute în localitatea Prundu Bârgăului. O persoană a rămas încarcerată.