VIDEO – Mărturiile tatălui adolescentei bătute în autogara Năsăud: „Lucrurile nu vor rămâne așa!”

VIDEO – Mărturiile tatălui adolescentei bătute în autogara Năsăud: „Lucrurile nu vor rămâne așa!”

Tatăl adolescentei bătute vineri în autogara din Năsăud este decis să facă dreptate pentru fiica sa, pe care a fost nevoit să o ducă la spital în cursul serii de sâmbătă. Acesta intenționează să depună plângere la poliție, pentru a se asigura că cele două minore sunt pedepsite pentru fapta lor.

Florina, o adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt vineri chiar în autogara din Năsăud. „Protagonistele” sunt alte două copile de 15 ani, cu care victima era prietenă. Totul ar fi pornit de la câteva înjurături, pe care Florina nu le-a mai tolerat și cărora le-a răspuns în aceeași manieră. Mai multe despre acest subiect AICI.

Cele două fete și-au ieșit din minți atunci când Florina le-a răspuns la jigniri și au luat-o la bătaie. Copila a ajuns acasă și s-a izolat pur și simplu în casă. Nașa fetei a descoperit filmulețul care surprindea întreaga scenă pe o rețea de socializare și l-a făcut public.

În cursul zilei de sâmbătă, copila și-a sunat nașa și i-a spus că se simte rău și că ar fi bine să meargă la spital. Aceasta acuza dureri în jurul coastelor, a unui picior și a capului. Mai multe despre acest subiect AICI.

Adolescenta a primit îngrijirile medicale necesare și a fost externată la domiciliu. Tatăl copilei, care în ultimele două zile a fost în Dej, unde muncea în construcții spune că a aflat de la nașa fetei ce s-a întâmplat și nu a reușit să ia legătura deloc cu ea, până sâmbătă seara când a întâlnit-o la spital.

„M-a sunat nașa și mi-a trimis filmarea aseară, până aseară nu am știut nimic. Ea nu mi-a răspuns la telefon, am vorbit doar cu nașa.(…) Nu rămân lucrurile așa oricum. Ceva trebuie să facem, că nu rămân lucrurile așa. O să depunem plângere la poliție”, a declarat tatăl fetei.

În cursul zilei de ieri, fetele l-au contactat pe bărbat și au stabilit o întâlnire, pentru a lămuri lucrurile. Acestea însă nu s-au prezentat. Tatăl adolescentei știa despre prietenia dintre fata sa și cele două, însă fără prea multe detalii.

„Știu că erau prietene, dar altceva nimica. Cum s-au împrietenit, nu știu. Știu că au fost la noi acasă când eram eu la lucru, amândouă. Veneau și stăteau pe la ea, dar ce au avut și de la ce s-au certat nu știu nimic”, a mai spus bărbatul.

Florina devenise un copil problemă după ce și-a pierdut mama

Familia Florinei muncise mulți ani în Spania. În urmă cu câțiva ani, aceștia s-au întors în comuna natală Zagra, unde și-au construit o casă. Din păcate, mama adolscentei s-a îmbolnăvit și s-a stins în urmă cu un an și jumătate, iar aceasta a rămas în grija tatălui.

Se pare că Florina nu a reușit să treacă peste această traumă și s-a împrietenit cu personaje dubioase. În toamna acestui an, fata a intrat în primul an de liceu, însă la scurt timp a abandonat școala. Aceasta nu mai merge la școală de mai bine de o lună.

 

Un SUPER cadou de Dragobete! acum 24 de minute- Dacă ești încă în căutarea unui cadou de Dragobete, poți respira ușurat! L-ai găsit și se află doar la un click distanță! Unde mai pui că este și impresionant, și reconfortant și sănătos pe deasupra!
Iarna viitoare ne-ncălzim mai ieftin! Ce măsuri se iau pentru lemnele de foc: acum O oră- Ministrul Ioan Deneș a declarat astăzi că se dorește luarea mai multor măsuri de ieftinire a lemnului de foc pentru cetățeni. Astfel, iarna viitoare ne vom încălzi..cu bani mai puțini.
Probleme cu transportul elevilor în Bistrița-Năsăud? acum 2 ore- Probleme cu transportul elevilor în Bistrița-Năsăud? Ca și infrastructura școlară, dotările sau finanțarea per elev în cazul bunurilor și serviciilor - problema cade în sarcina primăriilor. Ele trebuie să optimizeze condițiile și să obțină toate avizele și pentru șofer și pentru mașină.
Un bistrițean, pus după gratii pentru 30 de zile, de autoritățile dejene acum 3 ore- Un bistrițean își va petrece următoarea lună în arestul poliției dejene. Acesta a fost pus acolo de către instanță, după ce a încălcat legea în municipiul Dej.
Tânărul cu cuțitul, elev de nota 10 la purtare! UNDE a avut loc incidentul: acum 4 ore- Un incident nemaiîntâlnit a avut loc, ieri, la un liceu din Bistrița. Pentru a clarifica lucrurile în urma unui conflict, un elev și-a amenințat colegul cu un cuțit. Culmea, acesta are nota 10 la purtare și nu a mai făcut probleme până acum. Unde s-a întâmplat și ce riscă liceanul:
Tot mai bine e acasă: Se întorc cu zecile la școală, în Bistrița-Năsăud acum 5 ore- Zeci de copii ai bistrițenilor care muncesc în străinătate se întorc anual să facă școală acasă. În general, nu au întâmpinat probleme majore cu adaptarea la sistemul românesc de educație. Au fost și situații în care copiii au solicitat să se înscrie într-o clasă inferioară.
ȘOCANT: Doi elevi de liceu despărțiți de jandarmi, după ce unul dintre ei a scos un cuțit lung de 18 cm acum 6 ore- Certurile între elevi par să ajungă la un alt nivel. O dispută mai veche se putea termina tragic. Un elev și-a amenințat un coleg de liceu cu acte de violență, în timp ce ținea în mână un cuțit lung de 18 cm.
Un scandal cu nepotul său s-a terminat tragic pentru un bătrân din Bistrița acum 7 ore- Un bătrân de 78 de ani și-a pierdut viața ieri, după o ceartă cu nepotul său. Tragicul eveniment a avut loc într-un apartament din Bistrița. Nenorocirea a fost anunțată chiar de către soția bărbatulu, care a luat parte la întreaga scenă.
Un bărbat din Căian i-a ”rugat” pe judecători să-l trimită la închisoare! acum 23 de ore- Polițiștii au încarcerat ieri un bărbat din localitatea Căianu Mic. Acesta își va petrece următoarele luni după gratii. Motivul? A făcut scandal și apoi a ”forțat” mâna instanței ca să-l trimită la închisoare.
RECORD: Încasări peste așteptări! Cel mai mare număr de spectatori, la „Dacia”! acum O zi- Un adevărat record au înregistrat cei de la Centrul Cultural Dacia, în acest weekend: „De trei ani de zile, de când s-a redeschis cinematograful Dacia, nu au mai fost asemenea vânzări… Iar în weekend, vor rula filme pentru copii, dar și o comedie neagră, în sala de concerte”, ne-a mărturisit cu mândrie managerul cinematografului, Ramona Creța-Bugnar.
Pedeapsă record pentru tânărul din Tîrlișua care a provocat un accident lângă Beclean, în care și-a pierdut viața un taximetrist acum O zi- Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat în cazul tânărului din Tîrlișua care a provocat un accident rutier în 2017, în care a murit un taximetrist și au fost rănite alte trei persoane. Judecătorii clujeni nu au fost deloc blânzi cu tânărul, dublând practic pedeapsa stabilită de Judecătoria Beclean.
NOUTĂȚI în anul școlar 2019-2020: Mai puține zile de vacanță, mai multe clase profesionale acum O zi- Mai puține zile de vacanță, mai multe clase profesionale în noul an școlar care va începe luni, 9 septembrie: câteva grădinițe s-au desființat, în lipsa umărului necesar de copii, alte școli primare au devenit grădinițe. Numărul de clase  continuă să scadă... 
Cum e să fii „profesor de serviciu” într-o școală din Bistrița, în ziua în care elevii te consideră invizibil… acum O zi- Un experiment amuzant, pus la cale de un profesor de serviciu: „…am fost „profesor de serviciu”. A fost acea zi în care ar fi trebuit să fiu o acritură și să cert elevii. Ziua în care, de regulă, am senzația că sunt invizibilă. Elevii intră în școală, de cele mai multe ori trădând un soi de apatie, trec pe lângă mine și îmi dau IGNORE…” 
Iubești copiii? Vrei să-i scoți din sistemul de protecție al statului? AFLĂ cum poți deveni asistent maternal: acum O zi- Sute de copii sunt prinși în sistemul de protecție al statului. Cea mai ușoră metodă ca aceștia să cunoască ”viața de familie” este cu ajutorul asistenților maternali. Dacă dorești să schimbi viața unui copilaș, DGASPC face un curs de instruire pentru cei interesați:
Pneumonia a mai curmat două vieți! acum O zi- Amenințarea afecțiunilor sezonului rece nu a trecut încă. Deși în județul nostru nu au fost înregistrate decese din cauza gripei, pneumonia continuă să curme vieți. Săpămâna trecută, alți doi pacienți au murit.