VIDEO – Mărturiile tatălui adolescentei bătute în autogara Năsăud: „Lucrurile nu vor rămâne așa!”

VIDEO – Mărturiile tatălui adolescentei bătute în autogara Năsăud: „Lucrurile nu vor rămâne așa!”

Tatăl adolescentei bătute vineri în autogara din Năsăud este decis să facă dreptate pentru fiica sa, pe care a fost nevoit să o ducă la spital în cursul serii de sâmbătă. Acesta intenționează să depună plângere la poliție, pentru a se asigura că cele două minore sunt pedepsite pentru fapta lor.

Florina, o adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt vineri chiar în autogara din Năsăud. „Protagonistele” sunt alte două copile de 15 ani, cu care victima era prietenă. Totul ar fi pornit de la câteva înjurături, pe care Florina nu le-a mai tolerat și cărora le-a răspuns în aceeași manieră. Mai multe despre acest subiect AICI.

Cele două fete și-au ieșit din minți atunci când Florina le-a răspuns la jigniri și au luat-o la bătaie. Copila a ajuns acasă și s-a izolat pur și simplu în casă. Nașa fetei a descoperit filmulețul care surprindea întreaga scenă pe o rețea de socializare și l-a făcut public.

În cursul zilei de sâmbătă, copila și-a sunat nașa și i-a spus că se simte rău și că ar fi bine să meargă la spital. Aceasta acuza dureri în jurul coastelor, a unui picior și a capului. Mai multe despre acest subiect AICI.

Adolescenta a primit îngrijirile medicale necesare și a fost externată la domiciliu. Tatăl copilei, care în ultimele două zile a fost în Dej, unde muncea în construcții spune că a aflat de la nașa fetei ce s-a întâmplat și nu a reușit să ia legătura deloc cu ea, până sâmbătă seara când a întâlnit-o la spital.

„M-a sunat nașa și mi-a trimis filmarea aseară, până aseară nu am știut nimic. Ea nu mi-a răspuns la telefon, am vorbit doar cu nașa.(…) Nu rămân lucrurile așa oricum. Ceva trebuie să facem, că nu rămân lucrurile așa. O să depunem plângere la poliție”, a declarat tatăl fetei.

În cursul zilei de ieri, fetele l-au contactat pe bărbat și au stabilit o întâlnire, pentru a lămuri lucrurile. Acestea însă nu s-au prezentat. Tatăl adolescentei știa despre prietenia dintre fata sa și cele două, însă fără prea multe detalii.

„Știu că erau prietene, dar altceva nimica. Cum s-au împrietenit, nu știu. Știu că au fost la noi acasă când eram eu la lucru, amândouă. Veneau și stăteau pe la ea, dar ce au avut și de la ce s-au certat nu știu nimic”, a mai spus bărbatul.

Florina devenise un copil problemă după ce și-a pierdut mama

Familia Florinei muncise mulți ani în Spania. În urmă cu câțiva ani, aceștia s-au întors în comuna natală Zagra, unde și-au construit o casă. Din păcate, mama adolscentei s-a îmbolnăvit și s-a stins în urmă cu un an și jumătate, iar aceasta a rămas în grija tatălui.

Se pare că Florina nu a reușit să treacă peste această traumă și s-a împrietenit cu personaje dubioase. În toamna acestui an, fata a intrat în primul an de liceu, însă la scurt timp a abandonat școala. Aceasta nu mai merge la școală de mai bine de o lună.

 

Stelele și planetele – observate din Pasul Tihuța. Cum a ajuns un observator astronomic în „cel mai întunecat loc din Europa” acum 42 de minute - În urmă cu două zile au început amenajările pentru amplasarea unui telescop în Pasul Tihuța, în incinta sediului asociației Tășuleasa Social. Locația nu a fost aleasă întâmplător, fiind considerată cea mai întunecată zonă din Europa. Au pus umărul la proiectul Tășu elevi din România, Turcia și Statele Unite.
FOTO/VIDEO: Despre femei puternice, provocări, vise şi afaceri de succes, la FlexTour acum 2 ore - Cum să împaci şi capra şi varza? Cum să găseşti un echilibru între viața de familie și cea profesională? Cum să ai succes la locul de muncă și, în același timp, să te bucuri de o familie fericită?
Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, în Ilva Mică acum 2 ore - Astăzi, 17 iulie 2019, se va sista  furnizarea  apei  potabile în localitatea Ilva-Mică, Ce străzi vor fi afectate:
Scandal cauzat de alcool, terminat cu lovituri de cuțit pe Someșului acum 3 ore - Noaptea trecută, un scandal cauzat de alcool s-a terminat cu lovituri de cuțit la un bloc de nefamiliști de pe strada Someșului. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost tăiat în zona umărului.
FOTO/VIDEO: CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ – Doi bistrițeni prinși cu numeroase plante halucinogene acum 15 ore - Doi tineri bistrițeni au fost prinși în trafic de polițiști. Mașina era plină de plante halucinogene. Cei doi tineri au fost duși la sediul poliției, alături de impresionanta captură.
ECLIPSĂ parțială de Lună, la noapte! Se va vedea întreg fenomenul, dacă e senin! acum 19 ore - La noapte, iubitorii de fenomene astrale TREBUIE să stea treji! Va avea loc o eclipsă parțială de Lună. Pe tot parcursul fenomenului, în dreapta Lunii se va afla planeta Saturn și o constelație în formă de casă, constelația Sagittarius. CÂND începe:
Cristina Iurişniţi (USR) solicită demiterea ministrului Ecaterina Andronescu! acum 19 ore - Dezamăgită şi exasperată de prestaţia ministrului Educaţiei, profesoara Cristina Iurişniţi (USR Bistriţa-Năsăud) a solicitat demiterea Ecaterinei Andronescu - care  a picat Bac-ul la geografie, într-o declarație politică ea afirmând recent că Alexandria este județ.
VIDEO: Târgul mare al Bistriţei se apropie! „Încă purtăm tratative şi negocieri” acum 20 de ore - Zece zile de sărbătoare îi aşteaptă pe bistriţeni spre finalul lunii august. „Încă nu este nimic sigur. Încă purtăm negocieri şi tratative care vor fi definitivate în cursul ultimei săptămâni din iulie”, a precizat pentru Bistriţeanul.ro prof. dr. Dorel Cosma, directorul Palatului Culturii.
Imagine dezolantă, în Turnul Bisericii Evanghelice acum 21 de ore - Ce poate fi mai frumos, într-un turn de biserică, care ar fi și principala atracție a orașului, decât o mini-vietate moartă în descompunere? Mai multe vietăți, probabil. Bistrița este orașul tuturor posibilităților! Partea proastă este că ne cam obișnuim cu asta.
FOTO: Cinci mașini, două accidente, o victimă – la nici 5 minute distanță! acum 22 de ore - Două accidente rutiere au avut loc în urmă cu puțin timp. În unul au fost implicate două autoturisme- fără victime. În al doilea, trei autoturisme, iar o persoană va fi transportată la spital.
Băcăuan căutat pentru tentativă de omor, găsit la noi în județ! UNDE se ascundea: acum 23 de ore - Polițiștii bistrițeni au reușit să găsească pe un băcăuan căutat pentru tentativă de omor. Acesta a fost identificat în județul nostru, la câțiva kilometrii de Bistrița.
FOTO – Mijlocenii Bârgăului: Neatenția face victime acum 24 de ore - Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 17, în Mijlocenii Bârgăului. O autoutilitară a lovit un autoturism care a oprit pentru un viraj la stânga. Din cauza neatenției, două persoane au fost rănite.
TRAGIC: Un bunic și-a pierdut viața din cauza mașinii de spălat sub presiune acum O zi - Zi neagră pentru o familie, în urma unui incident din Teaca. Un bunic de aproximativ 60 de ani a murit electrocutat. Acesta utiliza mașina de spălat sub presiune. În ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.
FOTO: Au purtat salvatorii pe drumuri că n-au vrut să se împace, după un frecuș în sens acum O zi - Un eveniment rutier a avut loc în sensul giratoriu de la Cap de Bou, din municipiu. O autoutilitară și un autoturism au pătruns în același timp în sens și s-au frecat una de alta. Pentru că șoferii nu au vrut inițial să se înțeleagă, au purtat salvatorii pe drumuri, degeaba.
Marșarierul buclucaș! Cum s-a ales un bistrițean cu dosar penal după o astfel de manevră: acum O zi - S-a dat ”alarma” ieri, de două ori, în urma unor manevre de marșarier. Dacă în cazul unuia, șoferul și-a continuat drumul fără prea mare tam-tam, nu la fel s-a întâmplat în cel de-al doilea caz. Bistrițeanul s-a ales cu dosar penal. CE au descoperit polițiștii: