15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Doris Rai: Primăria Bistrița să SANCȚIONEZE Supercom, nu să-l SUBVENȚIONEZE

Fosta șefă a femeilor liberale face încă un pas în „atacul” asupra Supercom și a Primăriei Bistrița, implicit. Doris Rai solicită municipalității să SANCȚIONEZE operatorul de salubritate. Și nicidecum să-l SUBVENȚIONEZE.

Bistrițenii plătesc, începând cu această lună, 11,5 lei/persoană/lună pentru salubritate. Cu 75 la sută mai mult față de anul trecut.

După vâlva făcută de nemulțumirea cetățenilor, viceprimarul Niculae a promis că va propune subvenționarea taxei de salubritate din Bugetul municipiului pentru anul 2020.

Doris Rai, fost consilier județean, președinte al femeilor liberale, a făcut o petiție online: Bistrițenii vor curățenie.

Până la această oră, aproximativ 2.600 de bistrițeni au semnat-o deja. Iar săptămâna viitoare, petiția va ajunge pe masa municipalității.

Bistrițeanca mai face un pas și solicită Primăriei Bistrița să sancționeze, nicidecum să subvenționeze serviciile Supercom.

„Au încercat să ne păcălească, zilele acestea, cu explicații legate de mărirea cu 75% a taxei pentru salubritate, dar noi nu ne lăsăm!
Continuăm să strângem semnături, iar săptămâna viitoare le vom depune la Primăria Bistrița. Facem acest lucru, deoarece explicațiile și propaganda lor nu au scăzut taxa. Dacă mergem la taxe și impozite, tot 138 lei plătim. O să acceptăm mărirea taxei, când Supercom își va face treaba, când vom avea Bistrița curată și servicii corecte din partea lor. Până atunci, noi semnăm, sperând ca voi să vă faceți treaba. Solicit Primăriei Bistrița să penalizeze Supercom și să nu subvenționeze serviciile acestei firme căpușă. Atât timp cât nu își fac treaba, nu avem de ce să le plătim suplimentar”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: