13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Doris Rai: Primăria Bistrița să SANCȚIONEZE Supercom, nu să-l SUBVENȚIONEZE

Fosta șefă a femeilor liberale face încă un pas în „atacul” asupra Supercom și a Primăriei Bistrița, implicit. Doris Rai solicită municipalității să SANCȚIONEZE operatorul de salubritate. Și nicidecum să-l SUBVENȚIONEZE.

Bistrițenii plătesc, începând cu această lună, 11,5 lei/persoană/lună pentru salubritate. Cu 75 la sută mai mult față de anul trecut.

După vâlva făcută de nemulțumirea cetățenilor, viceprimarul Niculae a promis că va propune subvenționarea taxei de salubritate din Bugetul municipiului pentru anul 2020.

Doris Rai, fost consilier județean, președinte al femeilor liberale, a făcut o petiție online: Bistrițenii vor curățenie.

Până la această oră, aproximativ 2.600 de bistrițeni au semnat-o deja. Iar săptămâna viitoare, petiția va ajunge pe masa municipalității.

Bistrițeanca mai face un pas și solicită Primăriei Bistrița să sancționeze, nicidecum să subvenționeze serviciile Supercom.

„Au încercat să ne păcălească, zilele acestea, cu explicații legate de mărirea cu 75% a taxei pentru salubritate, dar noi nu ne lăsăm!
Continuăm să strângem semnături, iar săptămâna viitoare le vom depune la Primăria Bistrița. Facem acest lucru, deoarece explicațiile și propaganda lor nu au scăzut taxa. Dacă mergem la taxe și impozite, tot 138 lei plătim. O să acceptăm mărirea taxei, când Supercom își va face treaba, când vom avea Bistrița curată și servicii corecte din partea lor. Până atunci, noi semnăm, sperând ca voi să vă faceți treaba. Solicit Primăriei Bistrița să penalizeze Supercom și să nu subvenționeze serviciile acestei firme căpușă. Atât timp cât nu își fac treaba, nu avem de ce să le plătim suplimentar”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: