14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Doris Rai: Primăria Bistrița să SANCȚIONEZE Supercom, nu să-l SUBVENȚIONEZE

Fosta șefă a femeilor liberale face încă un pas în „atacul” asupra Supercom și a Primăriei Bistrița, implicit. Doris Rai solicită municipalității să SANCȚIONEZE operatorul de salubritate. Și nicidecum să-l SUBVENȚIONEZE.

Bistrițenii plătesc, începând cu această lună, 11,5 lei/persoană/lună pentru salubritate. Cu 75 la sută mai mult față de anul trecut.

După vâlva făcută de nemulțumirea cetățenilor, viceprimarul Niculae a promis că va propune subvenționarea taxei de salubritate din Bugetul municipiului pentru anul 2020.

Doris Rai, fost consilier județean, președinte al femeilor liberale, a făcut o petiție online: Bistrițenii vor curățenie.

Până la această oră, aproximativ 2.600 de bistrițeni au semnat-o deja. Iar săptămâna viitoare, petiția va ajunge pe masa municipalității.

Bistrițeanca mai face un pas și solicită Primăriei Bistrița să sancționeze, nicidecum să subvenționeze serviciile Supercom.

„Au încercat să ne păcălească, zilele acestea, cu explicații legate de mărirea cu 75% a taxei pentru salubritate, dar noi nu ne lăsăm!
Continuăm să strângem semnături, iar săptămâna viitoare le vom depune la Primăria Bistrița. Facem acest lucru, deoarece explicațiile și propaganda lor nu au scăzut taxa. Dacă mergem la taxe și impozite, tot 138 lei plătim. O să acceptăm mărirea taxei, când Supercom își va face treaba, când vom avea Bistrița curată și servicii corecte din partea lor. Până atunci, noi semnăm, sperând ca voi să vă faceți treaba. Solicit Primăriei Bistrița să penalizeze Supercom și să nu subvenționeze serviciile acestei firme căpușă. Atât timp cât nu își fac treaba, nu avem de ce să le plătim suplimentar”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...