11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Șeful IPJ BN: Nu sunt 800 de dosare penale la Telciu! Sunt sub 10, dar facem verificări

Scandalul apei de la Telciu e departe de a fii soluționat. Directorul Aquabis spunea că s-au făcut dosare penale pentru 800 de familii. ”Nu sunt 800 de dosare penale. Sunt sub 10, dar facem cercetări„ a declarat șeful IPJ BN.

De un an de zile, comuna Telciu fierbe din cauza scandalului cu Aquabis. Telcenii au cerut ieșirea din ADI Deșeuri, au dorit inclusiv demieterea primarului și erau cât pe ce să-l linșeze pe șeful Aquabis.

Oamenii legii au fost prezenți în comună cu efective mărite, tocmai pentru a aplana starea conflictuală.

Din cele peste 1.000 de familii care au dorit să renunțe la Aquabis, peste 800 NU au încheiat contractele, și astfel Aquabis i-a acuzat de furt de apă.

VIDEO: Șeful Aquabis, cât pe ce să fie linșat azi, la Telciu! 800 de familii ”fură apă”, dar nici nu vor să lase angajații să facă verificările necesare

La finalul anului 2021, Ioan Șandru explica faptul că s-au întocmit dosare penale pentru cele peste 800 de familii.

TELCIU: Dosare penale pentru furt, în cazul scandalului cu Aquabis

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, șeful IPJ BN a infirmat existența a 800 de dosare penale.

Nu au fost înregistrate 800 de dosare penale, mai puține, sub 10. La una dintre plângeri e un tabel cu mai multe persoane, nu știu câte, ce știu că e că sunt multe persoane. Am început cercetările de îndată, ca la fiecare dosar care se înregistrează. Dacă domnul Șandru spune că a făcut 800 de plângeri, e treaba dânsului” a declarat comisarul șef Ovidiu Lupșa.

Șeful IPJ BN a explicat că starea conflictuală de la Telciu are aspecte ce nu țin de poliție. Și că cei de la Aquabis, dacă insistă ”să pună capacul pe contoare”, să-și ia firmă de pază.

La Telciu a fost o situație generată de anumiți factori, nu este o situație permanentă care să necesite permanent dispunerea unor măsuri specifice pe acea zonă. Suntem atenți la zona respectivă, monitorizăm toatea spectele și sperăm cu toții să nu se mai întâmple, dar anumite lucruri care s-au întâmplat la Telciu nu depind de noi. Iar dacă vor să ia contoarele, noi nu-i vom însoți. Nu e de competența noastră. Să își ia firmă privată de pază” a declarat Lupșa.

Despre scandalul de la Telciu mai puteți reciti AICI:

Telciu decide săptămâna viitoare dacă se leapădă sau nu la Aquabis. „Nota” de plată ar putea trece de 10 milioane de lei

Telciu spune adio furnizorului de apă Aquabis. Directorul Șandru avertizează că „nota de plată” va fi mare

VIDEO: Consilierii din Telciu, buni de plată pentru ieșirea din ADI Apă-Canal?!? Haosul abia acum se instalează

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da înțeleg și eu că dați vina tot pe șoferi dar gândiți a și voi mergând din zona samnihaiul de câmpie spre Micești de câmpie vizibilitatea in partea stângă este redusă iar la poleiul care a fost pe drum ce mai vreți așa că gândiți și voi înainte să judecați pff zi de zi trec pe acolo doamne ferește pe toată lumea😓🥺

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: