FOTO/VIDEO: Echipa de handbal, prezentată de solistul trupei Talisman! Impresionant meci, frumoasă victorie!

FOTO/VIDEO: Echipa de handbal, prezentată de solistul trupei Talisman! Impresionant meci, frumoasă victorie!

În această seară s-a disputat meciul de prezentare al echipei bistrițene de handbal. Fetele au învins echipa de la Roman. Talisman a fost trupa ce le-a cântat fetelor, iar sala arhiplină a susținut echipa purtând tricouri roșii.

A sosit momentul mult așteptat de iubitorii handbalului. Echipa bistrițeană de fete a fost adoptată de reînviatul Club Gloria 2018.

În această seară, într-un meci amical cu C.S. M. Roman, a fost prezentat lotul cu care se va ataca sezonul 2018-2019.

În deschiderea meciului a fost un moment de divertisment. Cei prezenți au admirat un show susținut de trupa Cheers. Trupa Talisman a susținut un mic concert, iar apoi Florin Săsărman a intonat imnul echipei.

Lotul de fete a fost prezentat chiar de solistul trupei Talisman. Astfel, suporterii au aflat care sunt fetele ce vor lupta pentru victorie în acest sezon. Este vorba de Ana Maria Măzăreanu, Cristina Sîntămărean, Ana Maria Inculeț, Magdalena Paraschiv, Andreea Bărbos, Oana Chirilă Țiplea, Almudena Rodriguez, Laura Pristăvița, Szilvia Szabo, Daniela Rațiu, Paula Garcia Avila, Denisa Giurgiuca, Teodora Bloj, Andreea Tetean, Valentina Ardean Elisei, Nicoleta Dincă, Bianca Zegrean și Emilia Ghiulgian Adin.

Fetele noastre au luptat încă de la început. După prima repriză, scorul era de 16 la 10, ca finalul să fie 30 la 25, pentru echipa Bistriței.

Pentru echipa noastră au marcat Oana Țiplea ( 7 ), Valentina Ardean Elisei ( 6 ), Nicoleta Dincă ( 4 ) , Szilvia Szabo ( 4 ), Andreea Tetean ( 4 ), Magdalena Paraschiv ( 2), Laura Pristavita ( 1 ), Paula Garcia Avila ( 1 ) și  Daniela Ratiu ( 1 ).
În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 7 din cele 13 aruncări pe poarta Bistriței ( procentaj 53%), Cristina Sîntămărean 5 din 14 (35%) și Ana Maria Inculeț 4 din 14 (28%).

Meciul s-a disputat cu casa închisă, tribuna fiind arhiplină. Mai mult, suporterii au avut tricouri roșii, la fel ca și echipa Gloria 2018.

 

 

 

Directorul economic de la Aquabis a dat împrumut bani de-o vilă în oraș acum O oră - Încasează aproape 10.000 de lei pe lună, iar în ultimii ani a dat împrumut unor persoane fizice în valoare de 70.000 de euro. Este vorba despre un director din cadrul Aquabis, furnizorul de apă și canal, o societate public-privată.
Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla! acum 2 ore - Vino în Showroom-ul Ford Bistriţa, Cartier Viişoara nr 301A (lângă benzinăria Petrom) şi beneficiază de ofertele speciale. O nouă generaţie de maşini te aşteaptă!
FOTO/VIDEO: Noua secție ATI, inaugurată alături de ministrul sănătății Sorina Pintea acum 3 ore - Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine au fost inaugurate astăzi. Alături de oficialitățile locale, la eveniment a participat ministrul sănătății Sorina Pintea.
Încă un cetăţean de onoare, în Bistriţa…?! acum 4 ore - Consilierii locali se întrunesc azi într-o şedinţă ordinară, iar primul proiect pe ordinea de zi se referă la un nou cetăţean de onoare în Bistriţa:
Cum a plătit Primăria Bistrița 50.000 de euro pentru cauciuc INEXISTENT pentru spațiile de joacă acum 5 ore - În urmă cu doi ani, Primăria Bistrița a plătit unei firme din Târgoviște peste 50.000 de euro pentru cauciuc menit să protejeze copiii în spațiile de joacă. Problema este că acest cauciuc nu a fost niciodată montat. Pe fir a intrat Curtea de Conturi, iar SRL-ul din Târgoviște a fost nevoit să dea banii înapoi.
Punct termic pus la pământ pentru a face loc primei parcări supraetajate din Bistrița acum 6 ore - Primăria Bistrița pregătește prima parcare supraetajată din oraș. Pentru ca aceasta să se transforme în realitate, va fi pus la pământ un punct termic, situat pe Aleea Heniu.
Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA! acum 7 ore - Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day...!
11,5 milioane de euro pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Toate sălile vor avea dotări audio-video de ultimă generație acum 7 ore - În ședința de ieri de Guvern au fost aprobați indicatorii pentru reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Pentru reabilitarea colegiului sunt necesare 11,5 milioane de euro. Toate sălile de clasă vor avea dotări IT și audio-video de ultimă generație. De asemenea, va fi reabilitat și parcul dendrologic.
Câţi poliţişti cu studii superioare avem la Bistriţa? Un răspuns „interesant şi hazliu” acum 23 de ore - 64% dintre cei care muncesc în Poliţia Locală au studii superioare. Un singur angajat nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deşi s-a bârfit pe la colţuri că în Poliţia Locală funcţionează nepotismul, acest lucru nu este adevărat:
Cât de importanți sunt papucii, noțiunile de prim-ajutor sau cele de orientare pe munte?! 1200 de persoane „s-au pregătit” să facă față drumețiilor, într-un proiect inedit acum 24 de ore - Încă o ediție a Școlii de Mers pe Munte s-a încheiat! Peste 200 de oameni au fost inițiați în tainele muntelui. workshop-urile au fost ținute de profesioniști printre care și Tibi Ușeriu!
FII REPORTER: Supermarketuri fără rampe de acces pentru persoanele cu handicap acum O zi - Accesul persoanelor cu dizabilități în magazine și supermarketuri este o adevărată aventură. Totul începe din parcare unde locurile sunt ocupate și se termină cu accesul în magazin și alegerea produselor. Totuși... există o lege care obligă comercianții să aibă la intrare căi de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.
Mirela Riti este noul antrenor de fitness de la Casa EMA! acum O zi - De luna aceasta ai o nouă opțiune pentru antrenamentelede la sală iar Mirela aduce cu ea tot entuziasmul și toate cunoștințele acumulate în 8 ani de acțiune.
Un bistrițean, printre jurații la noul MasterChef. Ce îl „recomandă”: acum O zi - ProTv se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii culinare MasterChef. Noul sezon vine și cu un set proaspăt de jurați. Printre ei se numără un fost jurat al unei emisiuni culinare de la altă televiziune, un fost concurent al unui astfel de show și un...bistrițean. Despre cine este vorba:
Materom Automotive te recompensează! acum O zi - Acum te poți bucura de toate beneficiile pe care le oferă programul Service Select – la Materom Automotive! Aici te aşteaptă câteva oferte limitate. AFLĂ despre ce este vorba:
Interzis la Vlăduța Lupău la Zilele Sîngeorzului! AFLĂ de ce: acum O zi - Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, e supărat foc. O parte dintre consilierii locali, în frunte cu viceprimarul, i-au dat cu flit și nu au aprobat bugetul necesar organizării zilelor orașului, sărbărtorite în acest weekend.