GROAZNIC: Și-ar fi găsit tatăl decapitat

GROAZNIC: Și-ar fi găsit tatăl decapitat

Un bărbat ar fi dispărut din Telciu, acum o săptămână. S-ar părea că fiul acestuia l-a găsit azi. Descoperirea e pe cât se poate de macabră. Bărbatul a fost decapitat.

Un apel la 112 solicita intervenția organelor abilitate între Fiad și Romuli.

Un fiu și-ar fi găsit tatăl, dispărut din Telciu de aproximativ o săptămână. Doar că nu l-a găsit în viață, ci ar fi decapitat.

Un echipaj SAJ BN și poliția se îndreaptă spre locația indicată. S-ar părea că e o zonă greu accesibilă.

UPDATE:

Astăzi, în jurul orei 15:20, a fost sesizat prin 112 faptul că a fost găsit un bărbat decedat, pe o vale, între localitățile Romuli și Fiad. S-a constituit o echipă de polițiști în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. La data de 24 mai a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 47 de ani, din Telciu, a plecat de la domiciliu la data de 21 mai și nu s-a mai întors.Au fost efectuate activități în vederea găsirii acestuia, fiind dispusă, în aceeași zi, căutarea la nivel național. În cadrul verificărilor se va stabili dacă este vorba despre una și aceeași persoană găsită astăzi decedată, anunță reprezentanții IPJ BN.

Echipajul SAJ BN este ajutat de SVSU, pentru a ajunge în zona unde a fost găsit bărbatul.

UPDATE 2

Se pare că niște ciobani ar fi găsit trupul bărbatului. Partea din cap, de la mandibulă în sus ar lipsi, arătând ca și cum ar fi fost mușcată.

Ciobanii au anunțat în sat că ar fi descoperit un cadavru, iar fiul bărbatului dispărut ar fi mers într-o suflare să vadă dacă e tatăl său.

Ajuns la locul indicat, i-a recunoscut hainele.

Polițiștii fac cercetări în continuare.

Echipajul B2 SAJ a găsit la locul solicitării un bărbat de aproximativ 47 ani, cu leziuni incompatibile cu viața, declarându-se decesul. De asemenea, cadavrului îi lipsește capul, care nu a fost încă găsit la locul solicitării. A fost recunoscut doar după haine, de băiatul acestuia”, anunță reprezentanții SAJ BN.

Bărbatul găsit decedat era și el cioban, dispărând acum 10 zile de la stână. Cei care i-au descoperit trupul neînsuflețit ar fi fost câinii de la stână. Aceștia ar fi început să latre puternic în vale, iar ciobanii i-au anunțat fiul, care a făcut confirmarea că e tatăl său.

După declarațiile unui inginer silvic aflat la fața locului, s-ar părea că bărbatul a fost mușcat de o ursoaică cu pui. Cel puțin spre asta ar indica urmele lăsate în apropierea corpului bărbatului.

FOTO – Arhivă

 

FOTO/VIDEO: Incendiar. Tonic. Energizant: Bistriţa Robotics Demo decembrie 7, 2019 - Atmosferă incendiară, în sala de sport a Colegiului „Liviu Rebreanu”: Îmbrăţişări, ţipete de victorie, încleştări, priviri dezamăgite, suspine sau chiote de bucurie. Deasupra tuturor, învăluitoare şi molipsitoare – pasiunea pentru robotică.
FOTO: Sense lansează colecţia de tricotaje premium din lână pură virgină şi fire de caşmir decembrie 7, 2019 - Garderoba de iarnă este sinonimă cu tricotajele, piese eminamente indispensabile, însă totodată extrem de versatile şi de adaptabile oricărui context, indiferent că este vorba despre o masă în familie, o escapadă de weekend la munte sau un eveniment semi-formal.
Crăciunul de altădată, într-un spectacol de excepţie, în 10 decembrie! decembrie 7, 2019 - Cuverturi tradiţionale, coşuri cu mere, nuci sau colaci – felinare şi spectaculoase costume populare – ne vor ajuta să retrăim Crăciunul de altădată: într-un spectacol extraordinar, marţi, 10 decembrie, la Centrul cultural Dacia. Cine sunt protagoniştii:
FOTO/VIDEO: Diamantul nostru. Încă neşlefuit cum se cuvine… Unde vă puteţi trata natural depresiile decembrie 7, 2019 - De ani de zile se discută despre această problemă, fără să se facă prea multe lucruri concrete, în această direcţie. „Este diamantul nostru.” Este locul în care s-ar putea trata natural depresiile sau bolile psihice. Celebrăm azi şi mâine la Bistriţa primii 20 de ani de învăţământ geografic universitar în oraş.
Ciobanul înjunghiat de colegul de stână a fost operat. Acesta a fost tăiat cu briceagul inclusiv pe față decembrie 7, 2019 - Doi ciobani de la o stână din Matei au ajuns aseară la spital, după ce au început să își care pumni. Unul s-a folosit la un moment dat de o bâtă, iar altul de un briceag. Cel mai „șifonat” a ajuns la spital ciobanul înjunghiat, care a fost tăiat inclusiv pe față.
FOTO: Patinoar pe Valea Șieului decembrie 7, 2019 - A nins, a înghețat și în unele zone s-a făcut patinoar. Chiar și pe carosabil! E situația de pe Valea Șieului, unde un drum județean e locul perfect pentru sporturi de iarnă.
Trecerea CF de pe Slavici rămâne închisă! CE spune șeful de șantier: decembrie 7, 2019 - Luni au început lucrările de montare a dalelor de cauciuc la calea ferată de pe Slavici. Deși azi circulația ar fi trebuit reluată, nu s-a întâmplat deloc așa. Șeful de șantier a explicat care sunt motivele și cât ar mai putea dura lucrările:
Copilașul care s-a prăbușit aseară de la etaj cu bunicul său a murit decembrie 7, 2019 - Băiețelul de 3 ani care s-a prăbușit aseară de la etaj cu bunicul său a murit în această dimineață. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul capului, însă organismul său nu a reușit să îi facă față.
VIDEO – GRAV: Un bunic și nepoțelul lui au căzut de la etaj pe casa scării decembrie 6, 2019 - Un GRAV incident a avut loc în urmă cu puțin timp pe o stradă din Bistrița. Un bunic împreună cu nepotul său au căzut de la etajul doi pe casa scării.
GRAV incident la o stână! S-a lăsat cu lovituri de briceag și de bâtă decembrie 6, 2019 - Un grav incident a avut loc în această după-masă la o stână din comuna Matei. Doi ciobani s-au luat la bătaie, unul dintre ei încercând să își facă dreptate cu o bâtă, iar celălalt cu un briceag. Ambii au ajuns la spital.
Băut bine, un bărbat a fost accidentat în Beclean în timp ce trecea strada neregulamentar decembrie 6, 2019 - Un bărbat a fost accidentat în Beclean în timp ce traversa strada neregulamentar. Polițiștii au testat pietonul cu aparatul etilotest și au descoperit că era băut bine.
FOTO: Accident în Dumitra. O tânără a rămas încarcerată decembrie 6, 2019 - Un accident rutier a avut loc în localitatea Dumitra. O tânără a rămas încarcerată. Pentru extragerea victimei, pompierii au fost nevoiți să taie mașina.
FOTO: SCANDAL din cauza podețelor din Dumitra decembrie 6, 2019 - Un proiect al Primăriei Dumitra, prin fonduri europene, prevede realizarea de zeci de podețe, din beton, în localitățile din comună. Redacția Bistrițeanul.ro a fost contactată de o femeie din Dumitra supărată că podețul ei a fost lăsat de izbeliște. Mai mult, susține că primarul ar fi înjurat-o. CE spune edilul comunei:
FOTO/VIDEO. Premiile Antidiscrimare. Radu Moldovan, către agenţii economici din judeţ. „Nu avem încă maturitatea necesară” decembrie 6, 2019 - Cum să înveţi un copil să-şi accepte colegul cu cerinţe speciale, într-o lume în care până şi adulţii se înţeleg anevoios? Cum faci un copil să-şi îmbrăţişeze colegul şi să-l accepte – aşa diferit cum este el? Cum se poate instaura armonia într-o societate dezechilibrată, sfâşiată de vizibile dificultăţi de comunicare?
Astăzi are loc Cupa Moș Nicolae la înot, ediția a 6-a: La Casa EMA! decembrie 6, 2019 - În această zi de sărbătoare, aproximativ 150 de copii vor concura la Cupa Moș Nicolae pentru a-l impresiona pe Moșul!