5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Bărbat găsit mort în râul Sălăuța!

S-a dat alerta la Romuli, după ce un corp a fost văzut plutind pe râul Sălăuța. Polițiștii au reușit să identifice cadavrul, care urmează să fie transportat la Bistrița pentru efectuarea necropsiei.

Descoperire macabră în Romuli. Un bărbat a observat corpul unui alt bărbat, în râul Sălăuța, în apropierea unui podeț.

Astăzi, în jurul orei 11.30, un bărbat din localitatea Romuli a sesizat faptul că, în albia râului Sălăuța se află o persoană căzută, probabil decedată. La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 49 de ani, din localitate care, din păcate, era decedat. S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă” explică reprezentanții IPJ BN.

Cadavrul urmează să fie adus la Bistrița pentru a i se efectua necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Conform localnicilor, bărbatul decedat e Timoce Vasile. Acesta locuiește singur și nu are pe nimeni, fiind un împătimit al consumului de alcool. Cei din Romuli cred că, beat fiind, ar fi căzut și ar fi dat cu capul.

Foto – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: