6.3 C
Bistrița
vineri, aprilie 26, 2024

Secția de psihiatrie a Spitalului Județean va fi modernizată și extinsă!VEZI câți bani s-au alocat până acum:

O sumă semnificativă de bani a fost aprobată în urma unei ședințe de Consiliu Județean, pentru Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de pe strada Someșului. Aceasta va fi modernizată și extinsă pentru a putea face față solicitărilor numeroase.

Săptămâna trecută, președintele CJ Bistrița-Năsăud declara la inaugurarea secției ATI, faptul că și secția de Psihiatrie a Spitalului Județean va fi modernizată și extinsă, alocându-se pentru aceasta o sumă de bani care va fi prinsă în rectificarea de buget, votată ieri de consilierii județeni.

„În urma necazurilor de la Săpoca, doamna ministru a cerut să vadă și secția de psihiatrie a spitalului. La ședința de Consiliu Județean de săptămâna viitoare, la rectificarea de buget sunt prinși banii necesari și pentru documentația tehnică pentru modernizarea și extinderea secției de psihiatrie de pe Someșului pentru că incidența și solicitările sunt cu mult mai mari decât capacitatea pe care o avem acolo. Sper ca până la finalul anului să putem da drumul la achiziție pentru proiectare și execuție.”, spunea Radu Moldovan săptămâna trecută.

Potrivit proiectului de hotărâre al Rectificării de Buget se alocă suma de 100.000 lei pentru „extindere și modernizare Secție Psihiatrie”. Până când modernizările se vor materializa mai durează, în ședința din această lună fiind asigurată finanțarea doar pentru studiul de fezabilitate mixt.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.